Medicul Laurențiu Taban, președintele Asociației Medicale “Sf. Pantelimon” din Focșani, face apel la ajutor urgent! Vezi care este contul în care se poate dona!

Bună ziua tuturor oamenilor de bine, cu suflet mare!

Sunt dr. Taban Laurentiu, medic în Spitalul Judetean de Urgenta “Sf Pantelimon” Focșani si președintele Asociației cu același nume. În numele spitalului mă adresez dumneavoastră în calitate de om al comunității, al familiei noastre mari.

Actualitatea este tulbure și cu siguranță va fi și mai tulbure.

Analizând situația internațională, unde țările cu putere financiară si logistică sunt depasite deja, înțelegem că este o chestiune de timp până cand această boală ne va sufoca si pe noi.

Suntem sinceri în a recunoaște că nu avem resurse suficiente pentru a gestiona această furtună și nici experiența în timp de criză, dar vom sta în linia întâi, în picioare, cât putem.

Vă rugăm să ne sprijiniti, avem nevoie de ajutorul vostru!

Suntem deschiși către orice formă de ajutor, însemnând donații de materiale sanitare ( măști medicale,combinezoane medicale, vizete, ochelari,biocide,etc) sau bani pentru a le putea achiziționa. În aceste momente și în cele ce vor veni solidaritatea va fi determinantă pentru noi toți.

Date bancare: RO92RZBR0000 0600 1679 1959 , Banca Reiffeisen , CUI 33213390.
Multumim si Dumnezeu sa ne ajute pe toti !”

Dr Taban Laurentiu,
Președinte “Asociația “Sf Pantelimon” Focșani
Tel: 0744669295

UPDATE: Mesaj din partea doctorului Laurențiu Taban: ”Înțelegem interesul Dvs și grija față de demersurile întreprinse de asociația noastră din ultima perioadă! Reiterăm ideea că suntem o echipă de oameni apolitici, o echipă de medici și nu numai, care luptă pentru viață, comunitate și intersul cetățenilor și comunitătii locale, nu ne dorim afilieri politice, nu ne dorim umbre sau speculații, ne dorim să rămânem devotați pacienților și să luptăm pentru respectarea dreptului la viața și la tratament. Având în vedere conotația politică atribuită apelului nostru, de către un segment al publicului și unii reprezentanți ai presei locale, momentan singura forma de a comunica oficial este în mediul online, prin intermediul paginii de Facebook a asociației și împreună cu grupul de suport. Cu certitudine, în viitorul apropiat, vom găsi o formula de a face declaratii in presa, acum însă prioritatea noastră rămâne grija față de pacienți, de sistemul medical, de toți cei care vom face front comun în prima linie. Va respect si va inteleg, dar momentan focusul nostru este dirijat prioritar catre procese operative ce trebuie finalizate în timp record! Vă multumesc!”

Președinte Asociație “Sf. Pantelimon” Focșani
Dr. Taban Laurentiu

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.