VIDEO: Fiica și ginerele primarului Misăilă, șeful Poliției Locale, au făcut scandal în public. Fiica lui Misăilă a mințit de față cu Poliția!

Fiica și ginerele primarului Misăilă, reclamați pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență 112, pentru furtul unor materiale informative care nu le aparțineau și distrugerea acestora.

Raluca Alecsandrescu a mințit cu Poliția de față: ”Hotărârea BEC este executorie!” În realitate, hotărârea invocată NU este DEFINITIVĂ!

UPDATE: Fiica lui Misăilă era deranjată de faptul că veniturile soțului ei (23400 lei LUNAR) au apărut pe pliante, deși este o informație publică luată din declarația de avere.

Fiica și ginerele primarului Misăilă, reclamați pentru apelarea abuzivă a numărului de urgență 112, pentru furtul unor …

Geplaatst door Catalin Toma op Zaterdag 26 september 2020

Șeful Poliției Locale Focșani (aflată în subordinea primarului Cristi Valentin Misăilă), Dorian Alecsandrescu, și soția sa, Raluca Alecsandrescu, au sunat în mod abuziv aseară la numărul de urgență 112 pentru a face o reclamație neîntemeiată la adresa PNL Vrancea. În condițiile în care nu dețineau o hotărâre definitivă a Biroului Electoral Județean Vrancea, fiica și ginerele primarului Cristi Misăilă și-au permis să-și folosească influența și să cheme Poliția în mod abuziv. Cei doi au asmuțit, practic, Poliția municipiului Focșani împotriva voluntarilor Partidului Național Liberal aflați în campanie electorală legală pe raza municipiului Focșani.

Ulterior, cei doi au fost reclamați pentru furtul unor materiale informative care nu le aparțineau și distrugerea acestora. Partidul Național Liberal filiala Vrancea solicită autorităților competente să facă o anchetă fermă și nepărtinitoare în acest caz. Folosirea abuzivă a numărului de urgență 112 prin încălcarea legislației în vigoare chiar de către șeful Poliției locale Focșani reprezintă un semnal de alarmă extrem de grav pentru întreaga societate. Cetățenii cinstiți din acest oraș și din acest județ, care plătesc taxe și impozite și care așteaptă de la autorități să respecte tot ceea ce înseamnă noțiunea de urgență, au toată dreptatea din lume să fie deranjați de atitudinea șefului Poliției locale.

Citește și:   Eurodeputații au dat miercuri undă verde noii legislații care va proteja jurnaliștii și mass-media din Uniune de ingerințele politice sau economice

Departament Comunicare PNL Vrancea, 26 septembrie 2020

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.