INCREDIBIL: Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a incitat oamenii să comită o contravenție!

Edilul Focșaniului i-a îndemnat aseară pe oameni să sune în mod abuziv la numărul de urgență 112, invocând o hotărâre dată de adversarii politici ai PNL (inclusiv PSD) din Biroul Electoral Municipal Focșani. Hotărârea politică dată ieri de BEM nu era, însă, DEFINITIVĂ, fiind dată cu ”drept de contestație în 24 de ore de la data afișării”.

Cum nici executorie nu era, pentru că legea este clară la acest capitol, voluntarii PNL nu erau împiedicați de nimeni și de nimic să distribuie pliantele în care dezvăluiau Caracatița PSD Misăilă – Oprișan (cu salariile lor uriașe cu tot), dar și modul în care 6 hectare de teren din Focșani au fost vândute în 2017 cu doar 3,5 euro metrul pătrat. Aceste informații n-ar fi dorit primarul Focșaniului să ajungă la public, astfel că a încercat o diversiune pe Facebook, prin fiica și ginerele său, dar și prin alți oameni din PSD care au furat pliantele împărțite focșănenilor.

Mesajul lui Misăilă de pe rețeaua de socializare a fost un gest inconștient, menit eventual să ocupe liniile de urgență 112, iar din cauza lui oameni care chiar au nevoie de o intervenție urgentă a autorităților să nu poată fi ajutați la timp.

Și pentru a vedea cât de departe merge ipocrizia lui Misăilă, trebuie să spunem că acesta s-a întâlnit aseară cu mai multe echipe de liberali care împărțeau pliantele pe care primarul PSD le contesta, însă el n-a avut curajul să sune la 112! Probabil pentru că știa că nu este o urgență apelul său, iar decizia BEM nu era definitivă. Cum s-ar spune, Misăilă a încercat o diversiune menită să inducă în eroare cetățenii, încercând să scoată castanele din foc cu mâna altora.

Citește și:   VIDEO & FOTO: O INIMĂ din Vrancea arhaică pentru Mihai și Maria!

Reamintim informația pe care am mai transmis-o astăzi, aceea că fiica și ginerele primarului Misăilă au apelat abuziv 112, provocând aseară o tensiune stradală inutilă și mințind cu Poliția de față, afirmând că ”hotărârea BEC este executorie!

Departament Comunicare PNL Vrancea, 26 septembrie 2020

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.