ULTIMA ORĂ: Grav accident pe DN 24, la ieșire din Tișița spre Cosmești

FOTO: ARHIVĂ. Persoană încarcerată pe DN 24, în urma unui accident rutier.  Pompierii militari au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 08:00, despre un accident rutier produs pe DN 24 la ieșirea din localitatea Tișița spre Cosmești. În urma impactului dintre un tir și o autoutilitară, o persoană a rămas încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul I.S.U. Vrancea, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Echipajul de pe descarcerare a acționat pentru extragerea unei victime de sex masculin, în vârstă de 35 de ani, rămasă blocată în autoutilitară. După ce victima a fost scoasă din autovehicul, aceasta a fost preluată în stare conștientă, cu multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare, de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea aflat la fața locului. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focșani. (INFO: Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea)

IPJ Vrancea a anunțat că motivul producerii evenimentului a fost nepăstrarea distanței în mers față de auto care circula în fața sa. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop. Conducătorul auto vinovat și rănit – rezultat negativ, conducatorul auto nevinovat, rezultat test 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. (A. A.)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.