Decizie incredibilă dată de Tribunalul Vrancea. Ministrul Ștefan, obligat la plata sumei de 5.000 de lei (daune morale), pentru că a scris despre trasarea marcajelor rutiere la Tănăsoaia prin praf și bolovani!

Dincolo de analfabetismul celui care a postat punând virgulă între subiect și predicat (”Ion Ștefan – PNL, a mințit…”) rămâne de analizat cum de a fost posibilă o astfel de decizie într-o instanță a unei țări componente a Uniunii Europene, nu dintr-o dictaură asiatică!

Ministrul Ion Ștefan atrăgea atenția pe 31 iulie 2019 că la Tănăsoaia se fac marcaje pe drumuri din piatră și bolovani, nu peste asfalt, așa cum ar fi normal. Primarul Romeo Vulpe s-a enervat, l-a dat în judecată și a câștigat procesul la Tribunalul Vrancea. Deși decizia nu e definitivă, șocul este evident. La fel de evident ca imaginile sancționate de ministrul Ștefan. Vom reveni pe marginea subiectului. (T. P.)

Citește și:   VIDEO EXCLUSIV. ULTIMA ORĂ: Incendiu VIOLENT la Slobozia Bradului. Fumul se vede de la zeci de kilometri. În localitate se respiră cu mare dificultate, iar fumul a intrat în toate casele oamenilor!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.