EVENIMENT ISTORIC: Mâine se semnează contractul de proiectare și execuție lucrări pentru modernizarea DN 2 L Soveja – Lepșa (16 km)

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, va sosi mâine în Vrancea, pentru afi prezent la semnarea contractului de proiectare și execuție lucrări pentru modernizarea DN 2 L, Soveja – Lepșa (km 60+145 – km 76+277). Astfel, demersurile parlamentarilor PNL de Vrancea, senatorul Cătălin Toma și ministrul deputat Ion Ștefan se văd, din nou, încununate de succes.

Marian Oprișan s-a lăudat ani de-a rândul cu demersurile sale la București pentru drumurile din Vrancea, însă, în realitate, interesele sale au fost mai presus decât cele ce au vizat dezvoltarea județului.

Vor mai fi prezenți mâine, la întâlnirea de la Focșani, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Mariana Ioniță, alături de, evident, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, și senatorul Cătălin Dumitru Toma.

Între 9 și 12 iulie s-a asfaltat complet drumul de la Lepșa la Mănăstire (3 km), urmând ca în curând să fie demarate și cele mai importante proiecte ce vizează Vrancea: Autostrada Moldova A7 și drumul expres Focșani – Brăila.

Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul Modernizare DN 2L Soveja – Lepșa km (60+145 – 76+277) va fi realizat de asocierea de firme Lemacons – lider de asociere, Trameco și Citadina 98, cu două firme subcontractante, Artera Proiect și Consitrans. (M. P.)

Citește și:   Continuă ”războiul” dintre Oprișan și Misăilă. Ședința ordinară convocată de primar nu se va mai ține în sala Consiliului Județean, ci la Ateneul Pastia.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.