Marți, 14 ianuarie, are loc ședința extraordinară a Consiliului Local Focșani.

Ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului local al municipiului Focșani ce va avea loc în data de 14 ianuarie 2020, orele 16,30 la sediul Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focșani, din Piața Unirii nr. 3 cuprinde următoarele proiecte:

1. proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.464/2018 și a anexei la hotărîre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza Proiect Tehnic de execuție pentru realizarea obiectivului de investiții ” Construire gard împrejmuire și camere de luat vederi la Școala gimanzială Duiliu Zamfirescu, strada Tinereții nr. 2.”

2. proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.108/265/2008 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, faza studiu de fezabilitate, pentru obiectivul de investiții:”Extindere Școala nr.10 ”Duiliu Zamfirescu” cu 8 săli de clasă, reamenajare grupuri sanitare, realizare termosistem pe exterior la clădirea școlii și a sălii de sport”, din municipiul Focșani, cu modificările și completările ulterioare.

3. proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.3/2019 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza strudiu de fezabilitate și aprobarea depunerii dosarului de finanțare la Autoritatea Fondului pentru Mediu pentru realizarea proiectului :”Amplasare, montare și punere în funcțiune a 5 stații de reîncărcare mașini electrice”, cu modificările și completările ulterioare. Inițiator,

4. proiect de hotărâre pentru modificarea HCL NR.245/2009 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a Studiului de fezabilitate pentru realizarea obiectivului de investițiii : ”Reabilitare și extindere Parc Nicolae Bălcescu Focșani” – județul Vrancea, cu modificările și completările ulterioare.

5. proiect de hotărîre privind aprobarea Planului de lucrări de interes local pentru repartizarea orelor de muncă prestate de persoanele beneficare de ajutor social la nivelul Municipiului Focșani, pentru anul 2020.

Citește și:   Ministrul Lucrărilor Publice a semnat documentele pentru construirea unei săli de sport la Biliești

6. proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.509/12.12.2018 privind aprobarea tarifelor pentru activitatea de deszăpezire în Municipiul Focșani.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.