ULTIMA ORĂ: Grav accident în Focșani, pe B-dul București. O mașină a intrat într-un copac, apoi a ajuns pe trotuar. UPDATE: Șoferul era băut!

În urmă cu puțin timp a avut loc un grav accident în Focșani, pe Bulevardul București. Un autoturism SEAT (VN 71 B …)  a intrat în coliziune cu un copac, apoi a ajuns pe trotuar. Din primele date a rezultat o victimă, conștientă. Din fericire, niciun pieton nu a fost rănit. Revenim cu detalii!

UPDATE 2: Șoferul era băut! Conform IPJ Vrancea, ”conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele sau a fost intocmit dosar penal”.

UPDATE (Comunicat ISU Vrancea): ”Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit astăzi, 26 iulie, în jurul orei 20:25, la un accident rutier produs pe B-dul București din municipiul Focșani. În urma coliziunii unui autoturism cu un copac a rezultat o victimă încarcerată.La locul evenimentului s-au deplasat 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Echipajul de pe descarcerare a extras o victimă conștientă, de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, care prezenta multiple traumatisme. Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat, iar ulterior au preluat pacientul și l-au transportat la U.P.U. Focșani”.

 

 

Citește și:   O nouă MOARTE SUBITĂ. STOP CARDIAC la doar 46 de ani, în sala de sport a LPS Focșani. Victima: antrenorul Dalibor Destanovic.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.