Primarul de la Mărășești este acuzat că blochează distribuirea ajutoarelor din partea Guvernului

Reprezentantul Prefecturii în acțiunea de distribuire a ajutoarelor și pachetelor pentru oamenii cu probleme sociale din Mărășești, jurista Mihaela Baclov, îl acuză pe primarul PSD Valerică Chitic de obstrucționare în ceea ce privește distribuția ajutoarelor.

Chiar acum, la fața locului, la Primăria Mărășești, Poliția a venit la sesizarea reprezentantului Prefecturii pentru a vedea care este situația concretă. ”Avem 1489 de pachete de distribuit. Oamenii așteaptă la poartă primirea acestora, așa cum se vede și în imaginile de la fața locului. Din păcate, primarul Valerică Chitic blochează distribuția stabilind cu de la sine putere, peste Instituția Prefectului, că doar miercurea, joia și vinerea, câte două ore pe zi, să se poate face această distribuție. Noi vrem să distribuim în pachetele încă de acum, pentru că oamenii chiar le așteaptă, însă ne-am lovit de refuzul edilului. Un astfel de comportament nu este în regulă! Am solicitat sprijinul Poliției și vă vom ține la curent cu ceea ce se întâmplă la Mărășești”, a precizat Mihaela Baclov.

Vom reveni cu detalii!

Citește și:   Șefa Spitalului Județean către ”cuplul teribil” al social-democrației locale: ”Mîndrilă și Oprișan, opriți-vă! Unii chiar muncesc și țin în frâu COVID-ul la SJU ”Sf. Pantelimon”. Ați uitat ce șobolani ne-ați lăsat ”moștenire” în unitatea spitalicească?”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.