Primarul PSD de la Mărășești, Valerică Chitic, a fost trimis în judecată într-un dosar de furt calificat

Într-un dosar în care Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare – Filiala Teritorială de Îmbunătăţiri Funciare Buzău Moldova Sud este parte vătămată, primarul Valerică Chitic ste acuzat de comiterea infracţiunii de participaţie improprie la furt calificat.

Alte două persoane sunt acuzate în același dosar, fiind suspectate de participaţie improprie la furt calificat, participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată și mărturie mincinoasă. Magistrații din Panciu au pe rol acest dosar iar primul termen va avea loc în luna septembrie sau octombrie.

În 2019, primarul oraşului Mărăşeşti a fost condamnat la un 1 an şi 6 luni cu amânarea executării pedepsei. El a fost găsit vinovat de conflict de interese în formă continuată (un raport al Agenției Naționale de Integritate a sancționat faptul că firma familiei a încheiat contracte cu Primăria Mărășești). (Maria SAVA)

Citește și:   BLOCAȚI-VĂ ușile la mașini în trafic! La semafoare sau într-o coloană în care se merge încet, puteți fi victima hoților.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.