Ion Ștefan, candidat PNL la Primăria Focșani: ”Pune-mă la treabă!”

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, vrea să-și pună toată priceperea și expertiza în folosul dezvoltării municipiului Focșani. De când este ministru, Ștefan a semnat peste 80 de proiecte de investiții pentru tot județul Vrancea!

”Împreună cu Toma Cătălin la CJ Vrancea și cu Liviu Macovei și echipa liberală de la municipiu, la Primăria și CL Focșani, vreau să lucrăm pentru comunitate, pentru focșăneni și pentru vrânceni” spune ministrul Ion Ștefan

Focșănenii au avut ocazia, în aceste zile de debut de campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, să se întâlnească pe străzile din Focșani cu candidatul liberal al Primăria municipiului, ministrul Ion Ștefan, cu propunerea PNL pentru postul de viceprimar, Liviu Macovei, și cu echipa de consilieri municipali. De la discuțiile cu oamenii nu a lipsit nici senatorul Cătălin Toma, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la șefia Consiliului Județean Vrancea. Cu toții fac o echipă unită care să schimbe administrația locală și județeană îmbâcsită, de 20 de ani, de pesede.

Echipa liberală este motivată să câștige și are de partea sa susținerea oamenilor care i-au primit cu simpatie și le-au garantat sprijinul la vot, pe 27 septembrie! ”Avem cea mai bună echipă pentru CL Focșani și pentru CJ Vrancea. Avem de partea noastră cei mai destoinici primari de comune care au demonstrat că sunt buni administratori în comunitățile pe care le reprezintă. Lângă noi sunt și candidați determinați să aducă schimbarea în localitățile care, până acum, au cunoscut conduceri retrograde. De partea marii echipe liberale este hotărârea, energia și pregătirea profesională a colegilor mei care, pentru a se pune în slujba cetățeanului, au ales să candideze la CL și CJ, dar și la primăriile din Vrancea. Angajamentul meu ferm în fața focșănenilor, pe care știu că și-l ia în fața tuturor vrâncenilor și colegul meu Cătălin Toma, este acela al transferului de reușite pe care le are guvernarea liberală la nivel național, la Focșani. Nu am obosit ci abia aștept să începem treaba și să pun în aplicare la Focșani toate cunoștințele acumulate în Guvernul Orban. Am demonstrat, în calitate de ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, că nu precupețesc niciun efort pentru a implementa proiecte prin care să cheltuim toți banii europeni care ne sunt puși la dispoziție, pentru proiecte de dezvoltare a mediului public dar și a celui privat”, a precizat Ion Ștefan, candidatul PNL la Primăria Focșani.

Acesta susține că administrația locală trebuie să se deschidă către cetățean și că Focșaniul are ca modele de dezvoltare municipiile din Ardeal, conduse de edili PNL, care au luat avânt în ceea ce privește dezvoltarea. ”Vreau să reașez cetățeanul în centrul atenției administrației publice, pentru el se muncește și el este cel care decide cum se cheltuiesc banii. În Focșani și în Vrancea s-ar fi putut face atât de multe, dar din păcate nu s-a vrut sau, și mai grav, nu a existat capacitate! Mă uit cu plăcere la ceea ce au reușit colegii edili liberali în orașe ca Oradea, Timișoara, Cluj-Napoca sau Brașov și mă gândesc, așa cum o faceți și dumneavoastră, că nu trăim în două Românii, ci într-o singură țară. Acolo au înflorit comunitățile, la noi doar baronii și… eventual, mamele lor. Acolo oamenii s-au reîntors, la noi au continuat să plece în cele patru zări. Împreună cu Toma Cătălin la CJ Vrancea și cu Liviu Macovei și echipa liberală de la municipiu, la Primăria și CL Focșani, vreau să lucrăm pentru comunitate, pentru focșăneni și pentru vrânceni. Proiecte avem, este nevoie să ne oferiți votul și noi ne apucăm de treabă!”, a adăugat liberalul Ion Ștefan.

Material realizat de Motivus Media SRL. Comandat de PNL Vrancea. COD AEP 21200012.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.