CÂT TUPEU: Medicul Mitel Burcă a profesat ani buni la Nereju, iar acum îi jignește pe medicii veniți la spital ”de la țară”! Focșăneanca Raluca Ioan, medic la București, originară din Vrancea, l-a pus la punct!

Imediat după apariția articolului nostru referitor la medicul Mitel Burcă, de la Secția Cardiologie a Spitalului Județean Focșani, Ediție de Vrancea a primit informația că doctorul respectiv a profesat ani buni la Nereju! Adică este și el provenit… ”de la țară”, în contextul în care i-a jignit pe medicii ”de la țară”, într-o declarație dată Monitorului:

Medicul Mitel Burcă admite că a profesat ”la țară” într-un comentariu ce se dorește a fi o replică dată altui medic, Raluca Ioan, care a avut curajul să-i spune mai multe lucruri reale, dar dureroase pentru cardiologul de la Sf. Pantelimon.

Așadar, medicul Burcă spune că nu face politică, dar îi plac politicienii… de o anumită culoare, cărora le ia apărarea, jignind atâția medici tineri, ”de la țară”, veniți la Focșani pentru a practica meseria de doctor.

Citește și:   Legea pentru stimularea producătorilor agricoli care comercializează produsele agricole primare, adoptată de Camera Deputaților

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.