ULTIMA ORĂ: Astăzi a fost confirmat decesul angajatei de la Spitalul Militar, la doar 48 de ani. Avea obezitate de gradul II și o glicemie uriașă la internare: 600! ”Îi era rău și se ducea cu taxiul la Spitalul Județean dar nu au internat-o decât pe 31 martie!”

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat astăzi, pe lista celor cu COVID-19, decesul Angelei O. (48 de ani), care lucra ca personal auxiliar la Spitalul Militar din Focșani, caz despre care Ediție de Vrancea a scris sâmbătă, 4 aprilie. A fost transportată intubată la Spitalul Colentina din București, pe 31 martie, fiind internată la Secția de Terapie Intensivă. Decesul a survenit după 4 zile, pe 4 aprilie, iar femeia a fost îngropată luni, 6 aprilie, la Cimitirul Sudic din Focșani, foștii colegi punând mână de la mână pentru a achita toate cheltuielile de înmormântare.

Angela O. avea o glicemie uriașă când a fost internată: 600, fiind încadrată și la obezitate (grad II). Surse ale ziarului susțin că femeia a fost de mai multe ori cu taxiul la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, pentru că îi era foarte rău, însă nu a fost internată. ”Din bun simț nu a chemat niciodată salvarea, gândindu-se că alții au nevoie de salvare în perioada coronavirusului. Chema taxiul de fiecare dată când mergea la spital. Nu înțeleg de ce nu a fost internată mai devreme la Spitalul Județean, Spitalul Militar fiind închis în acea perioadă, adică în perioada 25 – 31 martie”, ne-a declarat sursa noastră. (Teodor P.)

 

Citește și:   Captură URIAȘĂ! Somn de 24,6 kg pescuit de un vrâncean în zona Vadu Roșca, pe Siret!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.