ÎNFIORĂTOR! Bebelușii de la Spitalul Județean Focșani, puși în pericol de Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă! I-au luat în brațe pe bebeluși, după ce fuseseră în târgul de la Dumbrăveni și în Piața Moldovei!

Fără măști de protecție, fără mănuși și abia venite de la târgul de la Dumbrăveni (unde au pus mâna pe tot ce s-a putut și au dat mâna cu zeci de oameni – se pot transmite microbi astfel) și din aglomerația și mizeria din Piața Moldovei din Focșani, Sorina Pintea (Ministrul Sănătății) și Viorica Dăncilă (candidat PSD la prezidențiale) au pus mâna pe bebelușii nou-născuți din secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani.

Fapta extrem de gravă de care se fac vinovate cele două a fost permisă de directorul Spitalului, Constantin Mândrilă, și de responsabilii medicali care au fost astăzi de gardă. De față cu Mândrilă, Valentin Ochean (director medical, consilier județean PSD), Mihai Nedelcu (membru în CA la spital), Oprișan și alți PSD-iști, Sorina Pintea și Viorica Dăncilă au pus în pericol sănătatea bebelușilor.

Aceeași Sorina Pintea ne-a vorbit în ultimii 2 ani de câtă grijă are ea de sănătatea națiunii și cum vrea ea să impună vaccinarea obligatorie (printre altele). Iată câtă grijă are madam Pintea! Priviți imaginea de mai jos! Asta în timp ce mamele bebelușilor nu sunt lăsate alături de pruncii lor, după ce i-au născut, decât cu un program foarte strict, chipurile pentru protecția copiilor. (Cristi IRIMIA)

Foto: Știri de Focșani, Monitorul & Facebook.

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Guvernul a dat o ORDONANȚĂ MILITARĂ prin care interzice românilor mai multe lucruri! Vezi lista completă a interdicțiilor!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.