Astăzi a fost livrat Spitalului Județean aparatul de testare pentru COVID-19. Oprișan nu se poate abține și incită iar oamenii, ducând subiectul în zona politică. ”Aparatul a fost ascuns!”, zice baronul. Și dacă a fost ascuns, el cum a aflat? :)

Consilierii județeni vrânceni au aprobat în unanimitate, indiferent de culoarea politică, alocarea mai multor milioane de lei în ședința din 30 martie, ocazie cu care Marian Oprișan și Constantin Mîndrilă au avansat promisiuni neonorate: ”În patru săptămâni aparatul de testare COVID-19 va fi funcțional la Spitalul Județean”. Au trecut 38 de zile de atunci și abia astăzi aparatul a fost livrat unității spitalicești. Mai mult, Oprișan s-a mai găsit și să atace subiectul ducându-l în zona politică. Baronul a inventat într-o luare de poziție din această seară că ”echipamentele și aparatul RT-PCR sunt ascunse de liberali într-o magazie și se așterne praful peste ele”.

Păi dacă aparatul a fost adus astăzi la spital, unde era să fie lăsat? Pe bordură în ploaie? În plus se știe că un astfel de aparat nu poate fi instalat peste noapte, dovadă fiind faptul că peste tot în țară instalarea și reglarea unui astfel de aparat durează câteva zile. Mai mult, Șeful Serviciului Achiziții din Spitalul Județean Focșani este din ”vechea gardă” a lui Mîndrilă. El știa că aparatul va veni zilele acestea, lucru pe care îl știa și Alina Cosma, soția lui Mîndrilă. Dovada o aveți mai jos, într-un răspuns adresat Ediției de Vrancea încă din 29 aprilie a. c. Iar dacă oamenii lui Mîndrilă știau aceste lucru, ne îndoim că nu știa și Oprișan. În acest context, să spui că a fost ascuns într-o magazie să ”se aștearnă praful” reprezintă dovada unei ipocrizii fără margini în materie de politică. (Cr. IRIMIA)


Atacul lui Oprișan:

Citește și:   Ce a postat pe Facebook mama tinerei din Dumbrăveni, cu două zile înainte ca fiica ei să moară.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.