1000 de pachete distribuite copiilor și familiilor din județul Vrancea, în cadrul campaniei „Dăruiește bucurie„ (editia a IV-a)

Campania Daruieste bucurie! Editia a IVa : “Doi Mosi de poveste” 2019 s-a desfășurat pe întreaga perioadă a lunii decembrie. Deși inițial a fost programată să se încheie înaintea Crăciunului, organizația umanitară a decis continuarea Campaniei și după Crăciun.
“Suntem în mod deosebit recunoscători sponsorilor care au venit către noi în această perioada, care s-au alăturat campaniei plini de dărnicie și au umplut tolba celor Doi Moși de Poveste, anume Hilfsverein Nymphemburg, SC Zanfir, SC Romprod MDM SRL, Noriel Impex SRL, Alsec Consult SRL,Grafit Decor SR, Premiums IT SRL . Alături de ei, aducem mulțumiri și persoanelor fizice care s-au alăturat demersurilor noastre donand bunuri, bani sau timpul propriu.

Prin colecta de de fonduri , bani si/sau produse , distribuite cu ocazia zilei de 6 decembrie, Sf. Nicolae si a Sarbatorilor de Craciun 2019, au fost realizate si distribuite cca 1000 de pachete pentru familii si copii din comunitatile urbane si rurale, defavorizate, ale judetului Vrancea – Tamboesti, Gugesti, Vartescoiu-catun Seaca, Marasesti-Modruzeni, Adjud, Homocea, Focsani- zonele urbane marginalizate Sud si Str. Tisa, Vidra- Viisoara., Bolotesti, Ruginesti sat Anghelesti, Spitilalul de Urgenta „Sf. Pantelimon”.

Luna decembrie este cu adevarat una speciala. Dar ce frumos ar fi sa fie Craciunul in fiecare zi!?… Copiii nevoiasi sunt in dificultate și in restul anului, nu doar de Sărbători. Din acest motiv, am decis sa continuam sa Dăruim Bucurie și după Sărbători, prelungind Campania pentru o perioadă 60 de zile – a declarat Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Rosie Vrancea.

Pentru campania “ Daruieste bucurie!” puteti dona, in continuare :
Produse alimentare neperisabile : alimente de baza, dulciuri, produse panificatie, patiserie, bauturi racoritoare
Fructe de sezon, in apropierea datelor de distributie
Jucarii, imbracaminte (noi ) ;
Produse de igiena personala (sapun, sampon, consumabile de igiena) si detergenti

Bani avand ca destinatie Campania Daruieste bucurie! Editia a IVa

Comunicat primit de la Crucea Roșie Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.