EXCLUSIV: Mădălin Neagu (mort în accidentul de pe centura Focșaniului) și colegul său Ionuț Sava, șoferul mașinii Chevrolet, erau în timpul serviciului și se grăbeau să ajungă la SUPECO să facă cumpărături pentru L’Atelier, locul unde lucrau.

Informații de ultimă oră ne-au parvenit despre cei doi tineri implicați în accidentul de ieri de pe centura Focșaniului, soldat cu doi morți și patru răniți. Mădălin Neagu (decedat, foto stânga) și Ionuț Sava (șoferul mașinii Chevrolet, foto dreapta) erau colegi de serviciu la clubul L’Atelier din Focșani (aparținând firmei Crisamina SRL) și se duceau la SUPECO (depozit de alimente și băuturi din cartierul Sud) pentru a cumpăra diverse produse pentru clubul la care lucrau. Nu se știe încă dacă se duceau la SUPECO din proprie inițiativă sau au fost trimiși de altcineva din club (colegi, manager), însă Poliția va ancheta aceste aspecte, conform informațiilor care ne-au fost transmise.

În condițiile prezentate, dacă tinerii mergeau în ”misiune de serviciu” la cumpărături, accidentul ar putea fi încadrat ca fiind unul ”de muncă”. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le vom afla. (T. P.)

UPDATE: Mesajele de condoleanțe și regret pentru tragedia în urma căreia Mădălin Neagu a murit s-au înmulțit pe rețelele de socializare. Unul dintre prietenii lui Mădălin i-a făcut un colaj cu imagini, iar altul își exprimă regretul că nu mai poate da ”la mascați” alături de prietenul său. Cei doi și-ar fi dorit să lucreze în trupele speciale ale MAI. Cei doi prieteni și colegi de muncă erau doi tineri serioși care încercau să-și facă treaba la serviciu pentru a câștiga o pâine. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Mădălin și să-l țină în viață pe Ionuț (transferat la un spital în București).

😔😔😔😔

Geplaatst door Liviu Balteanu op Zondag 24 november 2019

Citește și:   DRAMĂ: Fostul ziarist Dan Drăgulescu a trecut la cele veșnice

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.