VIDEO. Oprișan în 2013: ”În 2 ani și jumătate, Focșaniul va avea autostradă”. Acum se laudă pe Facebook cu munca și demersurile depuse de liberalii Ion Ștefan și Cătălin Toma.

Oprișan promitea autostradă vrâncenilor pe 6 decembrie 2013! ”Împreună cu premierul Victor Ponta și cu vicepremierul Liviu Dragnea, am decis ca în 2 ani și jumătate (n. r. – în iunie 2016 așadar), Focșaniul va avea autostradă”.

Peste un an, pe 13 noiembrie 2014, baronul spunea într-o conferință de presă: ”Totul este în faza de licitație”. Ieri, 16 iulie 2020 (a se vedea captura de la finele articolului), Oprișan a scris pe Facebook: ”În anul 2016 (n. r. – deci nu în 2014!!), ANAP aviza documentația de atribuire, publicându-se în SEAP DEMARAREA licitației…” Dacă ar fi vrut să facă autostradă, Guvernul PSD cu Ponta, Dragnea, Oprișan și alți decidenți, o puteau face. Au fost la guvernare mai bine de 15 ani din cei 30 de după 1989. Dar n-au făcut-o. Iar acum Oprișan iese ca păduchele în față, să se laude.

Gogoșile electorale ale baronului ies la iveală mai ales în aceste zile când, după câteva luni de muncă efectivă la proiectul autostrăzii Focșani – Buzău, muncă depusă de parlamentarii PNL de Vrancea Ion Ștefan (ministrul LPDA) și senatorul Cătălin Dumitru Toma (foto dreapta), susținuți de Guvernul României prin Ministerul Transporturilor, firma care trebuie să treacă la treabă a dus la CJ Vrancea, pe 15 iulie, la semnat ultimele documente. Oprișan a iscălit (era obligat altfel pica prost electoral) și apoi a început să se laude pe Facebook, deși nu și-a onorat promisiunile făcute în urmă cu 7 ani!

Ediție de Vrancea publică astăzi mai multe capturi de pe materiale video apărute în presa locală în decembrie 2013, respectiv anul 2014, elocvente pentru a ne da seama despre ipocrizia lui Oprișan. (Cr. IRIMIA)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.