INCREDIBIL! Spitalul Județean Focșani, în fruntea căruia se află Constantin Mândrilă, prietenul lui Oprișan, n-a mai fost ”călcat” de Corpul de Control al Ministrului Sănătății din anul 2016. La acea vreme, controlul a evidențiat o mulțime de nereguli!

Un răspuns transmis de Ministerul Sănătății senatorului liberal Cătălin Toma (foto dreapta) scoate la iveală o situație incredibilă cu privire la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani. Unitatea spitalicească nu a mai fost controlată de minister niciodată în ultimii 3 ani, deși sesizările celor care au ajuns la spital s-au făcut auzite atât în presă dar și sub forma unor memorii depuse la București. Însă, nu-i așa, ministrul PSD Sorina Pintea nu trebuia să-l deranjeze pe protejatul lui Oprișan, Constantin Mândrilă, șeful spitalului.

Postarea senatorului PNL Cătălin Toma pe FB și răspunsul ministerului scoate la iveală o serie de lucruri înfiorătoare:

Recent, am primit un răspuns devastator atât pentru conducerea Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon”, cât și pentru Ministerul Sănătății. Luna trecută, în calitate de senator, i-am adresat câteva întrebări fostului ministru al Sănătății, după ce în mass-media au apărut o serie de articole cu privire la reclamațiile făcute de pacienți. Am dorit să aflu și să aduc la cunoștința românilor, care sunt disfuncționalitățile și problemele spitalului din Focșani, astfel încât să căutăm și soluțiile pentru ca pacienții să fie mulțumiți. Prima surpriză neplăcută a fost că nu mi s-a răspuns la întrebarea dacă Ministerul Sănătății are în vedere să efectueze un control la Focșani și nici la întrebarea privind eventuala notificare a Ministerului de către spital, cu referire la necesitățile unității spitalicești. Totuși, am primit un răspuns care denotă managementul dezastruos al lui Mândrilă & Co., depistat la ultimele două controale ale Ministerului. În plus, am aflat că din octombrie 2016 și până astăzi Mândrilă nu a mai fost deranjat de madam Pintea cu niciun control. Citiți mai jos câte nereguli au găsit în curtea protejatului lui Oprișan oficialii de la minister și poate așa ne dăm seama de ce lucrurile nu funcționează cum trebuie la spital, iar pacienții sunt nemulțumiți de multe ori”, precizează Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea. (Teodor PETRICEANU)

FOTO 1: Oprișan, Pintea, Mândrilă și Dăncilă.

FOTO 2: Vedeți răspunsul Ministerului Sănătății

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.