SURSE: Oprișan i-a chemat la ordine pe primarii PSD de la Odobești (Daniel Nicolaș), Panciu (Iulian Nica), respectiv Adjud (Constantin Armencea), după umilința suferită în turul I al prezidențialelor

Umilit de PNL pentru a doua oară în acest an, după europarlamentare (PSD a avut cu 7 % mai puțin decât PNL pe 26 mai), șeful PSD Vrancea, Marian Oprișan, i-a chemat la ordine pe primarii orașelor din Vrancea care au pierdut primul tur al prezidențialelor. Edilii Nicolaș, Nica și Armencea au fost băgați în ședință și li s-a cerut imperios să câștige în turul II. Totodată, li s-au cerut explicații pentru eșecurile din turul I, la nivel de județ PSD fiind cu 12,5 % sub PNL.

Drept urmare, primarii chemați la ordine ar fi convocat ședințe-fulger în organizațiile locale pe care le conduc și ar fi cerut găsirea unor soluții rapide pentru un rezultat mai bun în turul II. Ce n-au avut curaj să-i spună primarii PSD lui Oprișan a fost faptul că baronul este principalul vinovat pentru pierderea alegerilor  în Vrancea de către candidatul PSD. (Teodor PETRICEANU)

UPDATE: Primarii ”urecheați” de Oprișan au trecut la treabă. La Odobești și Panciu au convocat cetățenii să le explice… diverse aspecte ale activităților derulate de primării în acest an. Ședințele au loc la această oră, conform informațiilor parvenite la redacție.

FOTO: Nicolaș, Oprișan, Vieru și Armencea (de la stânga la dreapta).

Citește și:   A fost înmormântat ziaristul Leonard Munteanu

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.