Oprișan, ești pe recepție? Senatorul PNL Cătălin Toma: ”în Vrancea e necesară o nouă etapă politică prin schimbarea administrației județene PSD cu o administrație PNL. Vrâncenii au nevoie de acest lucru”

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma (foto, votând pro moțiune), a participat astăzi alături de deputatul PNL Ion Ștefan (membru BEx)  la lucrările Biroului Politic Național al PNL în care s-au stabilit membrii delegației care au mers la Cotroceni pentru a propune viitorul premier al României.”În afara acestui obiectiv am discutat cu colegii liberali despre adoptarea strategiilor privind perioada de după moțiune. Evident, nu s-au neglijat nici discuțiile despre campania electorală, în condițiile în care mâine începe campania privind alegerile prezidențiale. Eu consider că după moțiune Parlamentul României a intrat într-o nouă etapă politică. Evident, îmi doresc ca din 2020 să avem și în Vrancea o nouă etapă politică prin schimbarea administrației județene PSD cu o administrație PNL. Vrâncenii au nevoie de acest lucru”, a precizat senatorul Cătălin Toma, cu aluzie la schimbarea lui Marian Oprișan din fruntea Consiliului Județean Vrancea.

Senatorul Cătălin Toma a mulțumit celor care au susținut PNL în demersul moțiunii și a anunțat că PNL a stabilit deja, în linii mari, direcția pe care o va urma dacă va ajunge la guvernare: ”Ne vom asuma guvernarea dar fără Pro România sau ALDE. Ne dorim abrogarea prevederilor OUG 114 referitare la domeniul gazelor, energiei electrice, taxării în domeniul comunicațiilor și înființarea Fondului de Investiții. Totodată vrem abrogarea prevederilor care au afectat Pilonul II de pensii, dar și desființarea pensiilor speciale cu excepția pensiilor cadrelor militare. Nu în ultimul rând, vrem să facem un audit în fiecare minister și în fiecare instituție, pentru a arăta românilor ce a făcut PSD-ul și a ascuns de ochii publicului”. (Teodor PETRICEANU)

Citește și:   ANUNȚ de CONDOLEANȚE: Mesaj din partea secțiilor de Chirurgie, Urologie și Ortopedie de la Spitalul Militar Focșani. A murit tatăl soției patronului de la Hanul lui Ureche, după ce a suferit un atac vascular cerebral..

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.