ACCIDENT MORTAL pe centura Focșaniului. Cetățenii din zonă: ”De ce trebuie să moară oameni pentru a fi mutată o trecere de pietoni?”

Accidentul mortal de aseară, de pe centura Focșaniului, a dus la reacții din partea locuitorilor din zonă. De mai multă vreme, aceștia au cerut amplasarea unei treceri de pietoni exact unde s-a produs accidentul, pentru că pe acolo foarte multă lume traversează și riscul unor drame era și este imens.

Trecerea de pietoni de la Volkswagen este aproape inutilă. Am cerut să fie mutată în zona cartierului nostru, adică exact unde a avut loc accidentul de aseară, pentru că aici este utilă. Am fost susținuți de un consilier local care și-a făcut treaba. Am înțeles că există și aprobarea Consiliului Local, de mai multă vreme. De ce nu s-a făcut până acum o simplă trasare a unei treceri de marcaj nu înțeleg. Trebuie să moară cineva pentru a se lua măsuri?”, ne-a precizat profesorul Gabriel Ciribașa în această dimineață.

Centura municipiului este în administrarea Primăriei Focșani. Aceasta a mai fost acuzată că nu face un sens giratoriu provizoriu la intersecția de la Homelux & OMV, acolo unde au loc des accidente de circulație.

Reamintim că o autoutilitară cu numere de Polonia a lovit un bătrân de 70 de ani care ar fi încercat să traverseze strada prin locul indicat în imaginea de mai jos. Bătrânul și-a pierdut cunoștința în urma impactului și a murit la spital peste câteva minute.

Comentariul profesorului Gabriel Ciribașa, locuitor în zonă:

FOTO: Locul accidentului mortal de aseară:

Locul unde cetățenii din zonă ies din cartier. Ei au cerut să fie trasată o trecere de pietoni chiar în zona încercuită de mai jos, fix unde s-a produs accidentul mortal de aseară!

Citește și:   VIDEO: Când a spus adevărul Mîndrilă? Aprilie 2020: ”Am fost internat cu forța!” Iunie 2020: ”Știți foarte bine că înainte de a pleca în spital...”

Trecerea de pietoni din zona Volskwagen, pe care locuitorii din zonă au cerut să fie mutată exact unde s-a petrecut accidentul:

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.