ACCIDENT ȘOCANT la Bolotești: Un bărbat de 37 de ani se zbate între viață și moarte după ce a intrat cu mașina într-un microbuz. BMW-ul pe care-l conducea, ”rupt” în bucăți! UPDATE: Bărbatul a murit!

UPDATE: Din păcate, bărbatul originar din Camerun, a murit.

Grav accident în urmă cu mai puțin de o oră pe DN 2 D Focșani – Bolotești. Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Focșani au intervenit în urma impactului dintre un autoturism și un microbuz, din care a rezultat o victimă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru scoaterea unui bărbat de 37 ani din autoturismul său făcut praf în urma impactului cu microbuzul. Victima a fost predată în stare inconștientă echipajului SAJ aflat la fața locului. În prezent, conducătorului auto i se efectuează manevre de resuscitare.

Iată și precizările IPJ Vrancea: ”Un bărbat în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe directia Focșani – Bolotești, la intrarea în comuna Bolotești, pe DN 2 D, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz, condus regulamentar de o femeie din comuna Tulnici. A rezultat rănirea gravă a conducătorului auto al autoturismului”.

Microbuzul circula pe direcția Lepșa – Tulnici – Focșani. În el se aflau cinci persoane. Niciuna nu a fost rănită. Traficul este blocat în zonă, circulația fiind deviată pe (T. C.)

Citește și:   VIDEO: Țăranu' sărac și-a scos la vânzare mieii cu mască ”anti-coronavirus” :)

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.