EXCLUSIV: Cătălin Ocheșelu, angajat la CJ în subordinea lui Oprișan (PSD), a fost pus în BEJ Vrancea ca reprezentant… UDMR.

Biroul Electoral Județean Vrancea s-a constituit prin desemnarea reprezentanților partidelor parlamentare și neparlamentare, după ce pe 6 septembrie a. c. fuseseră trași la sorți cei trei judecători: Simona Florica Nicolau (președinte), Măndica Badiu (locțiitor) și Mariana Grădinescu (membru). Din BEJ mai fac parte: Carmina-Veronica Bordea-Ștefan (PNL), Cristian Constantin-Vârnă (USR-PLUS), Nicușor Halici (PSD), Sorin Hornea (PMP) și Cătălin-Daniel Ocheșelu (UDMR) ca reprezentanți ai partidelor parlamentare. Astăzi au mai fost desemnați Avram Ioniță (Dreapta liberală) și Cornel Uluitu (Alianța UN OM).

Cătălin Ocheșelu va reprezenta UDMR-ul deși este angajat la CJ Vrancea, în subordinea lui Oprișan, fiind considerat apropiat de PSD. Nu doar Ocheșelu este angajat la CJ, ci și soția acestuia. Ambii sunt de 10 ani în subordinea lui Oprișan… (a se vedea captura de imagine de mai jos). (Cristi IRIMIA)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.