Strada Gloriei, după 15 ani de promisiuni, între bălți și pavele ”reclamate” la Poliție

Pe strada Gloriei din Focșani (foto) este jale mare. Dacă plouă, e jale și mai mare. Iar după ce locatarii din zonă au acționat Primăria Focșani în instanță, cineva din administrație s-a speriat și a început să lucreze în zonă. Dar, ce să vezi? Într-o noapte, mai multe pavele puse provizoriu pe aliniament au fost mutate stânga – dreapta, pesemne de șoferii care doreau să-și parcheze cât de cât mașinile…

A doua zi, surpriză: primarul Misăilă hop cu plângerea penală la Parchet, pentru cercetări privind fapta de distrugere. Altceva nu a putut face. În loc să stea de vorbă cu oamenii să vadă care-i situația la fața locului, el s-a dus la Parchet. Așa înțelege Misăilă să-și exercite mandatul. Situație similară cu cea a deputatului PNL Ion Ștefan, acuzat de Direcția de Dezvoltare din subordinea Primăriei Focșani că a luat din Piața Unirii două cioburi de plăci pentru a le prezenta într-o conferință de presă.

Ediție de Vrancea va realiza curând o emisiune în care va pune pe tapet problema străzilor din Focșani aflate în reparații, dar și situația specială juridică în care se găsește strada Gloriei. (Toader MARCU)

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Pe 7 august se finalizează asfaltarea tronsonului de 30 de kilometri de pe DN 2 N, de la Jitia (pod km 46) până la Dumbrăveni (intersecția cu E 85).

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.