Strada Gloriei, după 15 ani de promisiuni, între bălți și pavele ”reclamate” la Poliție

Pe strada Gloriei din Focșani (foto) este jale mare. Dacă plouă, e jale și mai mare. Iar după ce locatarii din zonă au acționat Primăria Focșani în instanță, cineva din administrație s-a speriat și a început să lucreze în zonă. Dar, ce să vezi? Într-o noapte, mai multe pavele puse provizoriu pe aliniament au fost mutate stânga – dreapta, pesemne de șoferii care doreau să-și parcheze cât de cât mașinile…

A doua zi, surpriză: primarul Misăilă hop cu plângerea penală la Parchet, pentru cercetări privind fapta de distrugere. Altceva nu a putut face. În loc să stea de vorbă cu oamenii să vadă care-i situația la fața locului, el s-a dus la Parchet. Așa înțelege Misăilă să-și exercite mandatul. Situație similară cu cea a deputatului PNL Ion Ștefan, acuzat de Direcția de Dezvoltare din subordinea Primăriei Focșani că a luat din Piața Unirii două cioburi de plăci pentru a le prezenta într-o conferință de presă.

Ediție de Vrancea va realiza curând o emisiune în care va pune pe tapet problema străzilor din Focșani aflate în reparații, dar și situația specială juridică în care se găsește strada Gloriei. (Toader MARCU)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.