Listele PSD pentru Consiliul Local Focșani și Consiliul Județean. Oprișan i-a pus pe listă pe Guguianu, cel cu simbolul nazist, pe primarul condamnat penal Valerică Chitic și pe agresivul Nițu, cel care cerea împușcarea consilierilor Opoziției!

Marian Oprișan a depus aseară la BEM și BEJ Vrancea listele cu candidații PSD pentru alegerile locale din 27 septembrie. Iată care sunt oamenii pe care contează baronul, cu precizarea că a pus pe listă și primari condamnați penal, cum ar fi Valerică Chitic de la Mărășești, oameni sancționați de ANI pentru conflict de interese (Liviu Oloieriu), dar și pe fostul consilier județean Constantin Guguianu, implicat într-un mare scandal în urma căruia a fost nevoit să demisioneze din PSD și CJ Vrancea. Guguianu distribuise simboluri naziste pe o rețea de socializare, lucru care a produs un scandal la nivel național. Oprișan s-a delimitat verbal de el, la acea vreme, însă nu l-a lăsat din brațe, păstrându-l în ATOP și acum, iată punându-l pe lista pentru CJ, pe loc eligibil!

Lista candidaților PSD la Consiliul Local Focșani:

Cristi Valentin Misăilă (primarul căruia i s-a reproșat că n-a făcut mai nimic în primii 3 ani și jumătate de mandat /  recunoscut pentru jignirile aduse femeilor din Consiliul Local care au avut curajul să ridice obiecții în ședințe)

Mihai Nedelcu (medic cu dosar de malpraxis pe rolul instanței)

Vasile Marin (fost adjunct la Poliția județeană. Ar putea da informații despre anumite dosare în care nu se mai știe nimic despre pesediștii anchetați pentru distrugere în campania de la europarlamentare din 2014?)

Liviu Oloeriu (sancționat definitiv de ANI pentru conflict de interese)

Cristina Nedelcu

Emanuel Gongu (”independent” în precedentul mandat)

Daniel Ungureanu (intrat în conflict cu mai mulți vecini, fiind acuzat că abuza de locurile de parcare din zona în care locuia)

Citește și:   ULTIMA ORĂ: Accident mortal pe DN 2 - E 85, la Domnești.

Cristian Onia (medic care a făcut afaceri cu spitalul pe vremea lui Mîndrilă)

Aurel Șelaru (fost inspector școlar adjunct cu numeroase sesizări primite și cu note mici la examenele de titularizare)

Marius Iorga – foto – (fost la UNPR / a dat dovadă de agresivitate dorind să lovească un consilier județean anul trecut / acuzat recent că a amenințat un consilier al Opoziției)

Radu Nițu – foto – (personaj recalcitrant care a spus în Consiliul Local să fie scos pistolul să fie împușcați consilierii opoziției)

George Mocanu, Alexandru Nistoroiu, Elena Balaban

Lauriana Ailincuței (fostă directoare la Pedagogic, acuzată de manevre nelegale cu arhiva liceului)

Vladimir Dușinschi, Viorica Pristavu, Dan Grigoraș, Angela Silion

Ionuț Mersoiu (acuzat că și-a bătut fosta soție și că ar fi tăiat banerele adversarilor politici într-o campanie pentru europarlamentarele din 2014)

Mirela Croitoru, Claudia Băncilă, Sergiu Ticu, Daniel Bănică, Lenuța Mănăilă, Gabriel Micu, Cristina Ivan.

Lista candidaților PSD la Consiliul Județean (vom reveni curând cu detalii despre candidații de pe această listă):

Marian Oprișan, Angel Tîlvăr, Rodica Boboc, Dragoș Bîrlădeanu, Nicușor Halici, Elena Stoica, Vasile Melinte, Constantin Guguianu, Ludmila Munteanu, Laurențiu Marin, Cristian Onia, Gabriel Necula, Cătălin Răducanu, Vasile Marin, Nicușor Blîndu, Doru Geany Bălan, Lăcrămioara Eșanu, Adelina Petronela Târlungeanu, George Claudiu Nica, Dănuț Cristian, Cătălin Ghețu, Adrian Badiu, Mircea Adam, Ioan Micu, Ionuț Mersoiu, Adrian Atarcicov, Dan Mocanu, Cătălin Săftoiu, Marian Adrian Drăghici, Marius Valentin Gheorghe, George Coman, Alin Dănăilă, Ștefan Frâncu, Florentina Chiriac, Jana Ciupercă, Constantin Armencea, Daniel Nicolaș, Valerică Chitic, Ștefan Moscu, Vasile Vatră.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.