VIDEO. INCALIFICABIL: Oprișan a folosit iarăși un limbaj de MAHALA în ședința Consiliului Județean: ”O țineți în gură cu magia Crăciunului. (…) Ciocu’ mic..”

Președintele CJ Vrancea, social-democratul Marian Oprișan, a continuat și la ședința ordinară de astăzi a CJ Vrancea, seria limbajului de mahala pe care l-a folosit și cu alte ocazii la adresa consilierilor județeni. ”O țineți în gură cu magia Crăciunului. (…) Ciocu’ mic..”, le-a spus el consilierilor județeni PNL, nemulțumit că Opoziția a reclamat faptul că pentru spectacolele de sărbători Oprișan a alocat 1,8 milioane de lei, adică aproximativ 375.000 de euro, o sumă uriașă raportat la situația economică a Vrancei.

VIDEO: Știrile Vrancei

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan (”mama mea sunt eu”), a continuat și la ședința ordinară de astăzi a CJ Vrancea, seria limbajului de mahala pe care l-a folosit și cu alte ocazii la adresa consilierilor județeni. ”O țineți în gură cu magia Crăciunului. (…) Ciocu' mic..”, le-a spus el consilierilor județeni PNL, nemulțumit că Opoziția a reclamat faptul că pentru spectacolele de sărbători Oprișan a alocat 1,8 milioane de lei, adică aproximativ 375.000 de euro, o sumă uriașă dacă ne raportăm la situația economică a Vrancei. (VIDEO: Știrile Vrancei)

Geplaatst door Cristi Irimia op Dinsdag 10 december 2019

Un LIKE dacă informația ți-a fost utilă! Mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.error

Îți place site-ul nostru? LIKE dacă îl apreciezi!