Bogdan Matișan ar viza funcția de primar deținută acum de Cristi Misăilă. Vezi care sunt zonele de influență ale celor doi în acest moment!

Fostul viceprimar al Focșaniului, Bogdan Emilian Matișan (foto stânga), candidat PSD la Primăria Focșani?

Matișan câștigă lunar peste 100 de milioane de lei vechi de la CUP SA, susținut de Oprișan la vremea numirii sale ca director economic
Misăilă îl depășește la capitolul indemnizației: peste 110 milioane de lei vechi lunar încasează primarul

Surse apropiate de PSD Vrancea ne-au declarat că astăzi ar fi programată o ședință a organizației municipale, în cadrul căreia gruparea Matișan ar încerca să forțeze ideea candidaturii lui Bogdan Emilian Matișan la funcția de primar al urbei de pe Milcov, din partea PSD. De cealaltă parte, actualul edil, Cristi Misăilă, are câteva ”arme”, printre care și faptul că este căsătorit cu fosta prietentă a lui Oprișan, Lucreția Misăilă, fostă Dumbravă, deținătoare a multor secrete din viața baronului. Din 18 mai, Misăilă îl are în echipă și pe Traian Negulescu, fostul director al Direcției de Cultură, căsătorit cu Daniela Negulescu, consilier superior la Consiliul Județean Vrancea. Încă nu se știe pe ce filieră a ajuns Negulescu în echipa lui Misăilă.

”Clanul” Matișan, zonele de influență și cât câștigă fiecare de la stat:

* Bogdan Emilian Matișan – director economic CUP SA – indemnizație netă lunară de 10.639 lei

* Cati Matișan, soția lui Bogdan Matișan – director adjunct la Direcția de Statistică Vrancea – salariu net lunar de 5050 lei

* Dragoș Matișan (fratele lui Bogdan Matișan) – inspector la Consiliul Județean Vrancea – salariu net lunar de 5314 lei

* Marlena Matișan (soția lui Dragoș Matișan) – consilier juridic la Primăria Focșani – salariu lunar de 3370 lei

Citește și:   Accident MORTAL pe DN 2 - E 85. Un vrâncean de 55 de ani a murit după o coliziune cu un autocamion.

• Mirela Țîrdea (fostă Avram), fina lui Dragoș Matișan – expert la Direcția de Statistică Vrancea

”Clanul” Misăilă, zonele de influență și cât câștigă fiecare de la stat:

• Cristi Valentin Misăilă, primarul municipiului Focșani– indemnizație netă lunară de 11.212 lei
• Lucreția Misăilă (soția primarului) – consilier la Consiliul Județean Vrancea – salariu lunar net de aproape 3.000 de lei. A beneficiat în urmă cu 5 ani, prin firma pe care o administra, de aproape 200.000 de euro fonduri europene nerambursabile
• Traian Negulescu, Director în Primăria Focșani – salariu lunar net de peste 7.000 de lei
• Dana Negulescu (soția lui Traian Negulescu) – consilier superior la CJ Vrancea – salariu lunar net de circa 6.000 de lei

Gruparea fraților Matișan (Bogdan Emilian și Dragoș) va încerca o ”lovitură de palat” în fața grupării primarului Cristi Misăilă, conform surselor noastre, însă nu se știe, încă, pe cine va susține Oprișan. ”Ciolanul de ros” din PSD este tentant pentru fiecare tabără, câtă vreme Vrancea este, încă, sub papucul PSD. Bogdan Matișan nu a putut fi contactat până la finele redactării acestei știri. Vom reveni cu detalii! (Teodor PETRICEANU)

GALERIE FOTO/CAPTURI:

Cati Matișan, soția lui Bogdan Matișan:

Dragoș Matișan și soția lui, Marlena Matișan:

Captură din declarație de avere a primarului Misăilă:

Captură din declarația de avere a lui Traian Negulescu (în care se vede și veniturile soției, aceasta procedând ”șmecherește” la ascunderea averii pe site-ul CJ Vrancea):

Captură din declarație de avere a lui Dragoș Matișan (de pe site-ul ANI, pe site-ul CJ Vrancea ”șmecherul” Matișan a cerut anonimizarea declarației):

Citește și:   NU E GLUMĂ! Sfânta Corona a existat cu adevărat! Moaștele sfântei se află chiar în inima pandemiei de coronavirus, în regiunea Venetto din Italia!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.