Generația Europa. Tineri pregătiți pentru alegeri și oportunități de afaceri. Eveniment cu participarea liberalului Alexandru Ciprian Epure, candidat la alegerile europarlamentare

În vederea alegerilor europarlamentare din 9 iunie, a fost organizat evenimentul „Generația Europa”, văzut ca o platformă dedicată în exclusivitate tinerilor, oferindu-le astfel oportunitatea de a se implica activ în procesul democratic al alegerilor europarlamentare și de a explora legătura dintre deciziile politice, dezvoltarea economică și viitorul lor în cadrul Uniunii Europene.

Alexandru Ciprian Epure, unul dintre candidații PNL la europarlamentare, din partea Alianței PSD-PNL, a precizat că tinerii au fost invitați să participe la discuții interactive, dezbateri și ateliere tematice menite să le ofere informații și instrumente practice pentru a înțelege rolul lor în configurarea viitorului Europei.

Au avut ocazia să își exprime viziunile și preocupările, să le pună întrebări reprezentanților politici și antreprenorilor cu privire la teme precum educația, antreprenoriatul, locurile de muncă pentru tineri și sustenabilitatea. Evenimentul a abordat subiecte precum participarea tinerilor la procesul electoral, importanța votului lor pentru schimbare și influența pe care o pot avea asupra deciziilor la nivel european. De asemenea, au fost prezentate oportunități de dezvoltare personală și profesională, proiecte europene destinate tinerilor și exemple de succes din mediul de afaceri și inovare”, a precizat Alexandru Ciprian Epure.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.