Străzile din Focșani și școlile sunt reabilitate cu fonduri de la Ministerul Lucrărilor Publice, alocate de ministrul Ion Ștefan. Parcul de pe strada Unirea Principatelor, oglinda mandatului lui Misăilă

Dovada că străzile și școlile din Focșani se asfaltează cu fonduri de la Minister și Guvern este scrisă clar chiar pe panourile aferente din oraș. După patru ani de mandat ca primar al Focșaniului, Misăilă încearcă să vopsească gardul pe final, dar fără succes. E de ajuns un tur al Focșaniului pentru a vedea cum stau lucrurile după patru ani cu Misăilă primar. Practic, omul și-a arătat limitele, fiind mai priceput la a da amenzi, a percepe taxe și impozite, a sancționa, decât la a construi, dezvolta și conduce cu profesionalism un municipiu reședință de județ. Exemplul parcului de pe strada Unirea Principatelor este edificator. Pentru a ajunge cu mașina până acolo ai nevoie de un tanc! Cei care se aventurează în parc trebuie să treacă printre bălării, iarba lipsind cu desăvârșire. Adevărul este că Focșaniul a rămas cu prea puține parcuri, după ce Bălcescu a fost închis, iar în zona centrală parcul e plin de betoane, după ce în 2016 era plin de praf și noroi! Despre pavajul din Piața Unirii ce să mai spunem? Cârpeală lunară în bătaie de joc și dispreț față de banul public.
Material comandat de PNL Vrancea. Realizat de Motivus Media. Cod MF AEP: 21200012.

Citește și:   Toma îi recomandă lui Oprișan să nu mai vorbească despre standarde morale și etice: ”Nu e în măsură să dea sfaturi sau lecții la acest capitol!”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.