VULTURU. Raluca Budai (PNL) vrea să ajungă primar pentru a da un alt impuls dezvoltării locale

Vulturenii știu că Vulturu și-a dezvoltat infrastructura județeană datorită implicării președintelui liberal Cătălin Toma, regretatul lider care a făcut ceea ce puțini mai credeau.

Acum, Raluca Budai este candidatul PNL la funcția de primar a comunei Vulturu, ea fiind o tânără crescută în comunitatea care a cunoscut o dezvoltare accentuată mai ales datorită implicării regretatului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Oamenii din Vulturu știu că promisiunile de asfaltare a drumului județean spre Hângulești – Maluri au fost onorate de administrația județeană liberală condusă de fostul lider liberal.

Am învățat mereu de la domnul președinte Cătălin Toma și cu toții știm cât de mult s-a implicat pentru ca Vulturu să arate altfel. De mai bine de 10 ani s-a tot promis că drumul județean va fi asfaltat, însă acest lucru a fost posibil doar după ce PNL a ajuns să conducă CJ Vrancea. Vreau să aplic tot ceea ce am învățat în materie de administrație publică, mai ales că îmi doresc să mă dedic comunității din care fac parte. Experiența mea acoperă o gamă largă de domenii, începând cu o educație solidă în îngrijirea sănătății, până la domeniul științelor agronomice și medicinei veterinare”, a precizat Raluca Budai.

Cum vede candidatul liberal dezvoltarea comunei Vulturu? Prin construirea unor unități locative destinate persoanelor cu venituri reduse sau familii defavorizate, pentru aceasta fiind nevoie de identificarea și achiziționarea de terenuri potrivite pentru construcția de locuințe sociale în zone accesibile și sigure.
O altă idee prezentată recent de Raluca Budai este cea prin care se vor moderniza, extinde și pune în funcțiune sisteme de irigații pentru sprijinirea agriculturii locale. Nu în ultimul rând, crearea unei zone industriale sau a unui parc de afaceri ar fi extrem de utilă pentru a oferi locuri de muncă vulturenilor.

O comunitate nu se conduce după ureche sau doar cu mâna întinsă. E nevoie de evaluarea nevoilor, de identificarea soluțiilor care, în timp, duc la o dezvoltare economică durabilă. Avem totuși o comună cu câteva mii de locuitori, o comună foarte mare care ar trebui să genereze mai mult din punct de vedere economic. Implementarea unui program de dezvoltare economică locală pentru atragerea investițiilor și crearea de locuri de muncă mi se par absolut necesare. Îmi propun să înființăm la nivelul Primăriei Vulturu un departament de dezvoltare locală care va fi responsabil de identificarea oportunităților de finanțare, elaborarea și implementarea proiectelor finanțate din surse externe, cu accent pe accesarea de fonduri europene”, a afirmat Raluca Budai.

Accesul la servicii publice esențiale, cum ar fi apa potabilă, canalizarea și iluminatul stradal, modernizarea și revitalizarea pieței locale pentru promovarea comerțului și a producției locale, dezvoltarea unui sistem eficient de transport public pentru a facilita mobilitatea locuitorilor din comună și implementarea unor proiecte de energie regenerabilă pentru reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie reprezintă alte idei pe care candidatul PNL vrea să le pună în aplicare.

„Cred că a venit momentul să schimbăm modul în care se face administrație publică la Vulturu. O echipă nouă poate să aducă idei proaspete și să rezolve problemele comunității cu soluții inovatoare. Haideți să ne unim și să punem bazele unei administrații care să reflecte aspirațiile și nevoile noastre actuale. Vino la vot și fi parte din transformarea pe care o merităm cu toții!”, este mesajul transmis de Raluca Budai.

Lista PNL pentru CL Vulturu: Budai Raluca, Mihu Emil-Nelu, Ichim Mitică, Crăciun Ionuț-Petrișor, Dimofte Mirela, Kutelicos Daniela, Palade Mihaela-Mariana, Toma Georgian, Gheorghiță Vasile, Bogdan Sica, Dragomir Vică-Dănuț, Stanciu Marine, Pătrașcu Lucian, Oprinoiu Emilia, Crăciun Marian, Dumitru Fănica, Ionașcu Paraschiv , Pătrașcu Gheorghe, Sandu Veronica-Loredana.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL Vrancea. CMF: 21240015

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.