AICitizens, echipa de robotică a Colegiului Național „Al. I. Cuza”, a realizat macheta stațiunii Vizantea-Livezi

Provocarea a aparținut Primăriei Vizantea-Livezi, care va ridica un important complex balnear în S-E României. Proiectul – la care au lucrat pe tot parcursul vacanței de vară elevi de la clasa a VI-a până la clasa a XII-a sub îndrumarea mentorilor – a avut un înalt grad de complexitate și a creat robotiștilor posibilitatea de a-și valorifica abilitățile de mecanică, proiectare și printare 3D, de a utiliza materiale reciclabile și a fi ghidați de valorile FIRST, deprinderi acumulate în cadrul competiției FTC coordonată în România de Asociația „Nație Prin Educație”.

Astfel, AICitizens, prin acest proiect își asigură o importantă parte din finanțarea necesară activității din noul sezon FIRST TECH CHALLENGE, care începe din 10 septembrie, ocazie cu care dorim SUCCES tuturor echipelor de robotică din țară înscrise în competiție! Mult succes Primăriei Vizantea-Livezi în desfășurarea lucrărilor de construire a stațiunii Vizantea!”, au precizat profesorii Mihaela și Tiberiu Oprea.

Citește și:   B. C. Dogaru: ”Guvernul și arhiva Trupelor de Securitate. Cine blochează accesul la documente la 30 de ani de la căderea comunismului”

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.