Ce înseamnă pentru români votul la europarlamentare. „Fondurile europene sunt soluția pentru dezvoltarea comunităților”, a transmis candidatul Alianței PSD-PNL vrânceanul Alexandru Ciprian Epure

Candidatul Alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie, vrânceanul Alexandru Ciprian Epure, a făcut apel la istoria liberală pentru a-și mobiliza electoratul pe care îl așteaptă la vot.

I. C. Brătianu obișnuia să spună că adevărații oameni de stat sunt cei care construiesc ceva durabil, cei dedicați unor idei puternice. Personal, vreau să-i mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ciucă, pentru că, în timpul mandatului său de prim-ministru, a condus un guvern care a reușit să atragă cea mai mare cantitate de fonduri europene. În același timp, doresc să îi felicit pe toți primarii liberali din județul Vrancea, pentru că sunt campioni în atragerea fondurilor europene care nu sunt o simplă resursă, ci reprezintă implicare, ore de muncă și devotament. Județul Vrancea este un exemplu elocvent al modului în care proiectul european poate transforma viețile noastre și poate contribui la dezvoltarea regiunilor noastre. Succesele primarilor PNL nu sunt doar rezultatul eforturilor individuale, ci și al faptului că fac parte dintr-o mare familie europeană, o familie care își propune să aducă progres și prosperitate în fiecare colț al României”, a punctat Epure.

Acesta a adăugat că au existat timpuri în care părinții noștri stăteau ore în șir la cozi la ambasadele occidentale, pentru a obține vize de călătorie, iar acum avem o libertate de circulație incontestabilă.

Județul Vrancea are un potențial imens care, prin fondurile europene și prin apartenența la marele proiect european va reuși să redea fiecărui vrâncean ceea ce merită: o Europă a respectului, a bunului simț, a instituțiilor funcționale și a serviciilor publice digitale și eficiente.

Realizat de Motivus Media la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.