Premieră în Vrancea! Primăria Adjud a dat startul digitalizării la nivel de administrație publică locală

Premieră absolută în administrația publică locală din Vrancea. Primăria Municipiului Adjud a dat startul implementării primei infrastructuri digitale la nivel de administrație publică locală din județul Vrancea cu sprijinul partenerilor de la ConectX!
„Guvernanța electronică a serviciilor publice oferite de administrația locală, creșterea transparenței procesului decizional, facilitarea accesului adjudenilor la serviciile publice și eficientizarea interacțiunii acestora cu funcționarii publici – sunt câteva dintre obiectivele pe care mi-am propus să le ating în timpul acestui mandat!” – a declarat Florin Nechifor, primarul liberal al Municipiului Adjud.
Avantajele principale ale guvernanței electronice a serviciilor publice prin intermediul platformei login.ConectX.net:
-Depunere și eliberare documente online!
-Arhivă personală a documentelor operate în relația cu instituția!
-Plăți online!
-Fără drumuri între instituții!
-Posibilitatea verificării statusului solicitării!
-Fără cozi la ghișee!
-Eliminarea hârtiei și reducerea cheltuielilor de funcționare!
-Rezolvarea solicitărilor cetățenilor într-un timp mult mai scurt!
-Eficientizarea administrației publice locale!
Prin autentificarea în platforma login.ConectX.net – ecosistem de aplicații de tip e-governance disponibil atât pe desktop cât și pe mobil – persoanele fizice și juridice din municipiu vor beneficia de multiple instrumente digitale în relația cu Primăria Municipiului Adjud: identitate electronică, semnătură digitală în cloud, posibilitatea transmiterii de declarații și solicitări prin intermediul aplicației cu obținerea automată a unui număr de înregistrare și posibilitatea de a verifica statusul cererii, arhive electronice personale ale documentelor pe care le gestionează în relația cu administrația publică locală, precum și efectuarea de plăți și transmiterea de sesizări online.
De asemenea, pentru o comunicare mai eficientă a cetățenilor cu funcționarii publici, sistemul pune la dispoziția utilizatorilor atât servicii de mesagerie electronică, chat certificat, posibilitatea partajării ecranelor și posibilitatea organizării de audio și video conferințe precum și posibilitatea transmiterii, prin intermediul aplicației, a tuturor comunicărilor publice ale Primăriei Municipiului Adjud.
În egală măsură, toți angajații Primăriei Municipiului Adjud își vor îndeplini sarcinile de serviciu, după finalizarea implementării, exclusiv prin intermediul platformei login.ConectX.net, ceea ce se traduce printr-o reducere considerabilă a cheltuielilor de achiziție a hârtiei, tonerului și de întreținere a multifuncționalelor.
După finalizarea implementării guvernanței electronice la nivel instituțional, va fi dat startul înrolării persoanelor fizice și juridice pe platforma login.ConectX.net.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.