Tinerii din Vrancea pot avea o voce în Europa. Alexandru Ciprian Epure, un vrâncean pentru Parlamentul European

Alexandru Ciprian Epure face un pas înainte și devine o figură emblematică în peisajul politic al Vrancei și al României, în condițiile în care reprezintă Partidul Național Liberal la alegerile europarlamentare din data de 9 iunie 2024.

Ciprian Epure are o experiență vastă în mediul privat și în administrația publică, fiind ales consilier județean în mandatul 2016 – 2020.  Absolvent al Facultății de Economie din cadrul prestigioasei Universități „Al. I. Cuza” din Iași și profesionist în economie, Alexandru Ciprian Epure își conturează o nouă carieră politică, îmbinând abilitățile sale de management cu pasiunea pentru dezvoltarea comunității din care face parte. Din această perspectivă, candidatura sa pe lista Alianței PSD-PNL nu poate decât să aducă plus-valoare echipei pentru europarlamentare.

Așa cum le-am transmis și cetățenilor cu care am discutat, îmi doresc să conștientizăm cu toții importanța fiecărui vot în parte. Pe 9 iunie, vrâncenii vor alege calea spre dezvoltare prin accesarea de fonduri europene și prin instrumente digitalizate care să permită o conectivitate la servicii”, a afirmat Alexandru Ciprian Epure.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

De-a lungul timpului, Alexandru Ciprian Epure a ocupat poziții de conducere în cadrul organizațiilor liberale, fiind vicepreședinte și secretar general al TNL pe țară, demonstrând astfel capacitatea sa de a mobiliza și coordona echipe pentru atingerea obiectivelor comune.

În discursul său la evenimentul de lansare a candidaților PNL Vrancea la alegerile europarlamentare, Alexandru Ciprian Epure a subliniat importanța fondurilor europene în dezvoltarea comunităților locale, evidențiind contribuția acestora la implementarea proiectelor cu impact pozitiv asupra vieții cotidiene a cetățenilor. Prin aceasta, a demonstrat nu doar viziunea sa asupra viitorului european, dar și angajamentul său față de bunăstarea și progresul județului Vrancea.

“Suntem peste 1.200 de suflete, de inimi puternice care bat pentru Vrancea, pentru România, pentru Europa. Aici este Europa! I.C. Brătianu obișnuia să spună că adevărații oameni de stat sunt cei care construiesc ceva durabil, cei dedicați unor idei puternice și înălțătoare. De la această tribună, doresc să mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ciucă, pentru că, în timpul mandatului său de prim-ministru, a condus un guvern care a reușit să atragă cea mai mare cantitate de fonduri europene. În același timp, doresc să îi felicit pe toți primarii liberali din județul Vrancea, pentru că sunt campioni în atragerea fondurilor europene care nu sunt o simplă resursă, ci reprezintă implicare, ore de muncă și devotament. Ele înseamnă proiecte elaborate, proiecte care se materializează în soluții pentru comunitate, bunăstare și o viață mai bună. În cele din urmă, ele înseamnă și dezvoltare și prosperitate pentru fiecare comunitate, exact așa cum spunea Brătianu: lăsăm ceva trainic în urmă. Județul Vrancea este un exemplu elocvent al modului în care proiectul european poate transforma viețile noastre și poate contribui la dezvoltarea regiunilor noastre. Succesele primarilor PNL nu sunt doar rezultatul eforturilor individuale, ci și al faptului că fac parte dintr-o mare familie europeană, o familie care își propune să aducă progres și prosperitate în fiecare colț al României. Europa pe care o cunoaștem astăzi este rezultatul unui proiect amplu care a reușit să ne schimbe viziunea.

De la timpurile când părinții noștri stăteau ore în șir la cozi la ambasadele occidentale, pentru a obține vize de călătorie, până la libertatea de circulație pe care o avem astăzi, am parcurs un drum imens. Și totuși, acest drum este doar începutul.

Județul Vrancea are un potențial imens care, prin fondurile europene și prin apartenența la marele proiect european, va reuși să redea fiecărui vrâncean ceea ce merită: o Europă a respectului, a bunului simț, a instituțiilor funcționale și a serviciilor publice digitale și eficiente. Evident, Europa din inima Vrancei înseamnă și respect pentru toți membrii comunității.

PNL este partidul soluțiilor. Este partidul proiectului european. În Vrancea, suntem echipa faptelor! De aceea, pe 9 iunie, fiecare vot pentru PNL este un vot pentru dezvoltare și fapte!”, a fost mesajul transmis de candidatul PNL Vrancea la alegerile europarlamentare.

Realizat de Motivus Media, la comanda PNL. CMF: 41240003

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.