La Vizantea-Livezi a avut loc lansarea candidaturii liberalului Ciprian Olariu, la funcția de primar al localității.

Președintele PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, primar în funcție la Vizantea-Livezi și candidat la șefia Consiliului Județean Vrancea, s-a aflat astăzi în localitatea pe care o conduce din 2017, la lansarea candidaturii lui Ciprian Olariu la funcția de primar.

Au mai fost prezenți în fața unui public numeros: Ionel Cel-Mare, prim-vicepreședinte PNL Vrancea, Raluca Ioan, senator PNL de Vrancea, subprefectul Gheorghiță Berbece, primarul comunei Bolotești, Fănică Popa, candidatul PNL la europarlamentare, Ciprian Epure, precum și Adrian Crețu, Cristi Bălosu și Claudiu Matei, consilieri județeni.

Dragoș Ciobotaru a vorbit despre importanța transformărilor care au avut loc în comuna Vizantea-Livezi, după investițiile de zeci de milioane de euro care se regăsesc în multiplele obiective finalizate. Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean a punctat explicând faptul că vrea să adopte o atitudine similară și la conducerea administrației județene, prin muncă, seriozitate, atragerea de noi fonduri europene și continuarea proiectelor începute de regretatul președinte al PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Candidatul PNL la Vizantea-Livezi, Ciprian Olariu, actual administrator public la Primărie, le-a transmis vizăntenilor veniți astăzi la întrunire faptul că îi revine o sarcină frumoasă, aceea de a continua proiectele începute de primarul în funcție, Dragoș Ciobotaru.

Preluare de pe pagina de FB a PNL Vrancea

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.