Interviul disperării: Misăilă fuge de răspundere și dă vina pe Electrica. Și-a asumat vreodată un eșec? Nu. Că nu e bărbat!

Incompetența edilului focșănean este de notorietate și haosul cauzat de proasta administrare a proiectelor se vede în toate cartierele din Focșani. Niciun primar nu și-a bătut joc de cetățeni în maniera în care o face Misăilă. În loc să-și asume răspunderea, primarul se plânge de dimineața până seara că vinovați de ritmul anevoios în care se derulează investițiile la infrastructură sunt societatea Electrica și, desigur, opoziția, care nu l-a lăsat să arunce cu banii cetățenilor după bunul său plac.

Într-un interviu electoral realizat recent, primarul încearcă disperat să manipuleze opinia publică. Misăilă uită că de 8 ani nu a făcut decât să se fotografieze electoral și să-și trăiască viața în bula lui pe facebook. Din păcate pentru edil, dezastrul din administrație nu poate fi acoperit cu fotografii. Mașina de propagandă care aruncă milioane pe publicitate electorală în presa locală, nu mai poate ascunde incompetența primarului.

Focșănenii au ajuns la capătul răbdării, iar fotografiile electorale, justificările, promisiunile și minciunile primarului nu le mai crede nimeni. Focșănenii s-au săturat de Misăilă și-l vor trimite lângă idolulul său politic, aflat în declin de când nu mai conduce județ. Vremea lui a apus. (Alexandru PAVEL)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.