Polițistă vrânceană, pe podium la Campionatul de Tenis de Masă al M.A.I.

Peste 120 de sportivi participanți, din cadrul tuturor structurilor Ministerului Afacerilor Interne, au fost întâmpinați marți, 9 aprilie, în sala de sport ,,Gheorghe Bogza” din municipiul Bistrița, la festivitatea de deschidere a Campionatului de Tenis de Masă, de către reprezentanții inspectoratelor județene de armă, dar și de către oficialitățile locale. Competiția s-a desfășurat timp de 3 zile, la bărbați pe trei categorii de vârstă, iar la femei pe o singură categorie.

La competiție au participat și doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, subinspector de poliție Elena Șerban, din cadrul Compartimentului Juridic și comisar șef de poliție Mihai Vasiloiu, din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

După trei zile de întreceri, cu meciuri deosebit de disputate, ieri, 11 aprilie, s-a încheiat etapa finală a Campionatului și au fost premiați cei mai buni sportivi.

Astfel, colega noastră, Elena Șerban a obținut premiul al doilea, iar Mihai Vasiloiu s-a clasat pe locul 8, la categoria bărbați + 45 ani.

Felicitări tuturor participanților!

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.