Oprișan ne crede proști. A postat un anunț cu o zi înaintea alegerilor: ”Zilele următoare CJ va lansa licitația internațională pentru studiul de fezabilitate al noului spital județean”. Dar ce-ai făcut, baroane, 27 de ani? Ai dormit? Pe cine crezi că mai păcălești?

Fix cu o zi înaintea alegerilor prezidențiale, Oprișan a scos de la sertar un anunț pe pagina de FB a CJ Vrancea. Cică zilele următoare va fi lansată o licitație internațională cu privire la studiul de fezabilitate al noului spital.

Mai mult, vrâncenii sunt anunțați că acțiunea face parte din, țineți-vă bine, ”viziunea pe termen lung a președintelui Marian Oprișan, privind asigurarea unor servicii medicale de calitate pentru locuitorii județului”. Dar ce-a păzit baronul timp de 27 de ani de când se află la putere în Vrancea, iar PSD a avut guvernarea și majoritatea în Parlament mai bine de 10 ani???

Viziunea pe termen lung (27 de ani) a șefului CJ Vrancea am văzut-o. Nu mai are nimic să ne demonstreze. Baronul ne crede proști să-i credem promisiunile, așa cum a promis și autostradă și parc industrial și câte și mai câte…

PS: Într-un document oficial al Consiliului Județean, Oprișan a scris că termenul de realizare al noului spital este de maxim 10 ani, după ce inițial a promis că în 2 – 3 ani va fi gata. Dacă a precizat 10 ani într-un document oficial, vă dați seama când va fi construit spitalul… (Cristi IRIMIA)

PROMO

1 thought on “Oprișan ne crede proști. A postat un anunț cu o zi înaintea alegerilor: ”Zilele următoare CJ va lansa licitația internațională pentru studiul de fezabilitate al noului spital județean”. Dar ce-ai făcut, baroane, 27 de ani? Ai dormit? Pe cine crezi că mai păcălești?

  1. De ficare data inainte de Alegeri arunca cite o Bomba sa voteze lumea PSD-ul ca de ficare data are aceiasi manevra .La Voetin inceput sa construiasca o Scoala din 2008 care care nu sa terminat nici pina acum .Acum doua saptamini a adus citeva bascule de piatra spunind ca va incepe asfaltarea drumurilor, in Sihlea a taiat panglica cu promisiunea inceperii asfaltarii Drumurilor si nimic deci intrun cuvint numai promisiuni desarte .Nu se gaseste nimeni sa-l traga la raspundere pe H…l asta de Oprisan !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.