Tineri rătăciți în pădure, căutați o noapte întreagă de forțele de ordine

La data de 9 aprilie, ora 23.38, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un paznic de vânătoare, despre faptul că în jurul orei 16.00, doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 22 de ani, au plecat cu un autoturism de teren într-o zonă împădurită de pe raza comunei Vizantea-Livezi și nu au mai revenit.

Cei doi aveau telefoane mobile, însă în zonă nu exista semnal și nu puteau fi contactați, motiv pentru care polițiștii au format echipe mixte de căutare și au plecat imediat în zona indicată.

La căutări au participat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Panciu Vrancea, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, Salvamont și S.V.S.U. Vizantea-Livezi.

După o noapte de căutări, astăzi, ora 07.45, tinerii au fost identificați la aproximativ 10 km de drumul principal de acces, în afara oricărui pericol.

Cei în cauză au rămas blocați cu autovehiculul în noroi, într-o zonă fără semnal de telefonie mobilă.

Pe această cale, aducem la cunoștința cetățenilor faptul că accesul în fondul forestier național cu autovehiculul este ilegal și se sancționează cu amendă de la 2.000 la 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171 / 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.