Doi polițiști, îngeri păzitori pentru trei copii salvați dintr-un incendiu

Sâmbătă, în jurul orei 11. 40, în timp ce se aflau în patrulare în orașul Panciu, pe raza cartierului „Neicu”, patrula mixtă formată dintr-un polițist și un jandarm a fost alertată de plânsetele unor copii și fumul care se degaja din interiorul unei locuințe.

Imediat, cei doi au pătruns în curtea locuinței unde au găsit doi minori, în vârstă de patru, respectiv șapte ani, care prezentau arsuri.

Colegul nostru, agent Mîrza Silviu (foto stânga), a solicitat sprijinul unui echipaj medical, în imediata apropiere a locuinței identificând și un al treilea minor, în vârstă de nouă ani care prezenta, de asemenea, arsuri la nivelul feței și  membrelor.

După ce s-au asigurat că minorii sunt în siguranță, lângă autospeciala de poliție,  agentul de poliție Mîrza Silviu și sergent major Carabă Leonid din cadrul IJJ Vrancea, împreună cu o rudă a copiilor au reușit să stingă focul care cuprinsese mobila și articole vestimentare aflate în încăpere.

Cei trei copii au fost preluați de ambulanță și transportați la o unitate medicală.

 

Trimite știrea prietenilor tăi!
Citește și:   ULTIMA ORĂ: Poliția de Frontieră a deschis dosar penal pe numele cetățeanului român care a călătorit cu avionul de la Madrid la București, deși fusese depistat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus în Spania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.