Traseiștii și trădătorii politici, de plâns. „Chestiunea că mă duc la PSD că îmi dă nu ştiu ce este absolut falsă”

Subiectul traseismului politic și a plecării unor primari de la PNL la PSD a fost abordat de președintele PNL Nicolae Ciucă, la recenta sa vizită în Vrancea. Participant la Colegiul Director Județean al PNL Vrancea, Nicolae Ciucă a spus că „modul acesta în care se face politică și se încearcă obținerea de rezultate în alegeri, prin a lua primari, prin a-i împinge să se încadreze pe parcursul acesta de traseist este absolut greu de înţeles, bolnav de demult şi nici nu știu dacă avem vreun medicament să putem să tratăm. Este şi jenant şi dovedeşte lipsa de statornicie şi lipsa de înţelegere a argumentelor pentru care te-ai angajat într-o construcţie politică, într-o responsabilitate pentru oamenii pe care îi reprezinţi”.

Nicolae Ciucă a detaliat ideea principală, atacându-i pe cei care se gândesc doar la presupuse avantaje personale atunci când se duc la PSD:

Oameni buni, chestiunea aceasta că mă duc la PSD că îmi dă nu ştiu ce este absolut falsă. Nu au ce să dea. Şi credeţi-mă, vorbesc din experienţă. Nu au cum să le dea. Că primesc nişte bani din Fondul de rezervă, primeşte toată lumea. Poate acolo unde au avut interesul să impresioneze şi să determine pe un primar să facă pasul, să dezerteze, pentru că nu sunt altceva decât nişte dezertori politici, să dezerteze dintr-o formaţiune politică şi să meargă în alta pentru nişte firfirei, ăştia nu sunt oameni politici şi nu merită de niciun fel atenţia noastră. Ce poţi să faci cu nişte zeci de mii sau sute de mii? Atât e valoarea unui primar? Eu am văzut primari care au demnitate, care au verticalitate şi care îşi văd cu adevărat de proiecte și de grija pentru cetăţeni. Proiectele la Ministerul Dezvoltării, la CNI nu au cum să se întâmple pentru că fondurile sunt bine structurate și atribuite pe fiecare proiect în parte. Este doar o amăgire. Personal am vorbit cu ministrul Dezvoltării și mi-a spus că nimic nu se întâmplă fără respectarea procedurilor, a regulilor și a reglementărilor în vigoare”.

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.