Distincții oferite polițiștilor vrânceni pentru activitate profesională remarcabilă

Miercuri, 6 ianuarie a.c., în sala de ședințe a Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, într-un cadru restrâns, impus de condițiile legale în vigoare, patru polițiști din cadrul instituției, care s-au evidențiat în activitatea profesională desfășurată, au primit un însemn al respectului și recunoștinței Ministrului Afacerilor Interne.

Cu această ocazie, inspectorul șef, comisar șef de poliție Remus NICA, a acordat agentului șef pr. de poliție Leonte Petruț Daniel, din cadrul Postului de Poliție Suraia, Brevetul Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, în semn de preţuire pentru profesionalismul, dedicarea şi consecvența dovedite în activitatea desfășurată.

Tot în semn de apreciere pentru activitatea susținută și implicarea în viața comunității, inspectorul de poliție Enache Paula, agentul pr. de poliție Cherciu Mircea și agentul pr. de poliție Vlădoiu Adrian au primit diplome de onoare din partea Ministrului Afacerilor Interne.

În acest context, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea aduce mulțumiri și celorlalți polițiști, în vederea canalizării tuturor eforturilor pentru a aduce un plus de valoare instituției din care fac parte.

De asemenea, comisarul șef de poliție Remus NICA a transmis tuturor polițiștilor sănătate, succes în activitate și La mulți Ani!

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.