Organizația liberală de la Vidra, „poarta Vrancei”, s-a întărit cu profesioniști

Ieri, la Vidra, au avut loc alegeri pentru funcțiile din Biroul Politic Local, în urma cărora Costel Florin Bebe Mărică a fost ales președinte cu unanimitate de voturi. De asemenea, membrii BPL l-au desemnat pe Bebe Mărică drept candidat la funcția de primar al comunei Vidra, la scrutinul programat pe 9 iunie.

Foto: Adrian Crețu, consilier județean, și Bebe Mărică, președinte PNL Vidra

Foto: Dragoș Ciobotaru, președintele PNL Vrancea, și Ionel Cel-Mare, vicepreședintele CJ Vrancea

Alegerile de astăzi de la Vidra au fost supervizate de președintele PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru, la eveniment participând și Ionel Cel-Mare, prim-vicepreședinte PNL Vrancea, Adrian Crețu și Claudiu Matei, consilieri județeni.

”E nevoie de oameni profesioniști la conducerea Primăriei. PNL vine în fața oamenilor cu o alternativă de care comuna Vidra are mare nevoie! Așa cum în alte localități cu primari liberali s-au făcut numeroase investiții în beneficiul comunității, așa se poate face și la Vidra, poarta Vrancei. Vă vom fi alături pentru a da oamenilor din comună un alt primar, pentru dezvoltarea acestei frumoase zone. Nu se poate să rămâneți ancorați în trecut”, a punctat Dragoș Ciobotaru.

Ionel Cel-Mare, vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, a vorbit despre importanța accesării fondurilor europene: „Avem exemplul atâtor investiții realizate cu fonduri europene, iar România are nevoie de cât mai mulți europarlamentari liberali în urma alegerilor din 9 iunie. CJ Vrancea a derulat numeroase proiecte cu fonduri europene, finalizând investiții pe care orice om le poate vedea”.

La rândul său, Bebe Mărică le-a transmis celor prezenți că este onorat de misiunea pe care colegii din PNL Vidra i-au încredințat-o: „Cred că am arătat că am lucrat profesionist în ultimii 15 ani și am contribuit la accesarea multor fonduri europene și guvernamentale, de către cei care au dorit să-și dezvolte o afacere. Vreau să redau mândria vidrenilor. Cu acest gând candidez la funcția de primar”.

La alegerile de astăzi, Iuliana Cîrnoiu Ene și Vasile Eugen Pantazică au fost aleși în funcția de vicepreședinte, iar Biroul Politic Local a fost completat de Ionuț Ciobotaru, Laurențiu Lazăr, Laurențiu Murguleț, Marius Pintea și Dănuț Vintilă (membri).

(Preluare de pe pagina de Facebook a PNL Vrancea)

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.