Inginerul Viorel Ciubuc l-a dat în judecată pe primarul Misăilă

„Dacă există focșăneni care au fost nedreptățiți de primarul Misăilă, îi sfătuiesc să-și repare daunele în instanță. Trebuie să-l oprim pe actualul primar de la a ne mai ignora cu anii solicitările legale pe care i le facem, dar și să-l oprim din a ne umili”, a transmis inginerul Viorel Ciubuc.

Inginerul Ciubuc a înaintat instanței o cerere de chemare în judecată împotriva primarului Cristi Misăilă, primarul municipiului Focșani, pe care-l acuză de mai multe fapte. ”Consider că m-a persecutat, m-a discriminat, m-a umilit și se face vinovat și de abuz în serviciu. Eu la nivel european și mondial sunt un om respectat și recunoscut datorită performanțelor mele pe plan sportiv, de-a lungul anilor. Presa a scris zeci de articole pe această temă. Am fost primit de ambasadori, miniștri, manageri de club din Europa etc. Toți m-au tratat cu respect. La mine ACASĂ, însă, Misăilă a găsit de cuviință să se comporte execrabil. Eu am reprezentat Focșaniul și Vrancea cu cinste în lume și datorită recordurilor mele mondiale (cele mai multe meciuri de fotbal arbitrate – peste 50.000 etc.) numele județului a fost dus în toate colțurile lumii. Misăilă face de râs Focșaniul prin atitudinea sa. Va plăti daune morale și nu numai, pentru toate mojiciile pe care mi le-a făcut în ultimii 7 ani”, a precizat Viorel Ciubuc.

În cererea de chemare în judecată, se arată că ”primarul Cristi Misăilă a tratat în bătaie de joc drepturile și demnitatea domnului Viorel Ciubuc prin oferirea unui spațiu insalubru de locuit, ignorând complet nevoile și drepturile sale legale. Acțiunile domnului Cristi Misăilă au cauzat prejudicii morale și materiale grave domnului Viorel Ciubuc, afectându-i calitatea vieții și aducându-i suferință și stigmatizare în comunitate”.

Reamintim că Misăilă i-a dat inginerului Viorel Ciubuc, în baza legislației aferente persecutaților politic de către fostul regim comunist, doar o cămăruță de 10 metri pătrați, fără geamuri, fără WC, chiuvetă, lumină etc. cazul ajungând la mai multe televiziuni și în presa centrală. (A. I.)

 

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.