Mamă și fiică identificate de polițiști, după ce au fost date dispărute

Aseară, în jurul orei 21:16, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, cu privire la faptul că sora ei, o femeie de 54 de ani, din comuna Ploscuțeni și nepoata, în vârstă de 16 ani, au plecat voluntar de la domiciliu într-o direcție necunoscută în cursul zilei de 9 martie a.c., în jurul orei 17:00 și nu au mai revenit. În urma verificărilor efectuate, cele două persoane au fost identificate în afara județului Vrancea. Cele în cauză nu au fost victime ale vreunei infracțiuni sau fapte de natură antisocială.

S-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu de către polițiști

La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că, un bărbat din comuna Slobozia Bradului face scandal la domiciliu și ar fi spart un geam cu mâna. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat bărbatul de 50 de ani și a stabilit faptul că, în jurul orei 21:20, acesta ar fi mers la domicilul mamei, aflându-se într-o stare vădită de ebrietate, unde ar fi început să provoace scandal, adresându-i acesteia amenințări.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului din care a reieșit risc iminent, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă femeia a refuzat emiterea acestuia. Bărbatul a fost transportat cu un echipaj de ambulanță la U.P.U Focșani și ulterior internat într-o unitate de specialitate. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Citește și:   INCONȘTIENȚĂ! Un medic din Vrancea care face gărzi la Spitalul Militar Focșani și la Ambulanță și-a sărbătorit recent ziua de naștere, la un restaurant din Adjud, cu zeci de invitați, mulți de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea. Spitalul Militar Focșani a fost ÎNCHIS astăzi după două cazuri confirmate cu noul CORONAVIRUS!

Ce faceți dacă ați devenit victimă?

– conștientizați ce vi se întâmplă și nu acceptați situația ca pe o stare de normalitate;
– sesizaţi Poliția, sub orice formă o puteți face;
– dacă vă simțiți în pericol din partea agresorului, solicitați polițistului să vă ajute și să elibereze un ordin provizoriu de protecție, cu toate implicațiile juridice ce decurg de aici;
– cereți ajutorul organizațiilor care oferă consiliere, sprijin, adăpost etc.;
– nu vă retrageți plângerea!

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.