IPOCRIZIE: În timp ce Mîndrilă e acuzat că făcea teste anti-COVID-19 pe ochi frumoși, Oprișan critica Guvernul că nu se fac teste angajaților din sănătate și că sunt ”lăsați la muncă deși au simptome clare de COVID-19”

Într-un comunicat de presă emis pe 8 aprilie, Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, critica Guvernul PNL susținând că nu se fac teste angajaților din sănătate și că sunt ”lăsați la muncă deși au simptome clare de COVID-19”. Ei bine, pe 9 și 10 aprilie, la doar o zi distanță, au ieșit la iveală dezvăluiri din Spitalul Județean Focșani, condus de amicul și protejatul lui Oprișan, Constantin Mîndrilă, în sensul că multe cadre medicale susțin că la spital se făceau teste anti-COVID-19 pe ochi frumoși.

”Murim ca proștii… se testează pe sărite”, a susținut o asistentă medicală de la Cardiologie, în vreme ce asistente de la Nefrologie, unde s-au confirmat două cazuri, nu erau nici ieri, 10 aprilie, testate, deși Secția a fost închisă și asistentele în cauză au avut contact cu cadre medicale infectate cu noul coronavirus. O altă reacție a fost din partea altui cadru medical care ne-a transmis că Spitalul Județean ar fi achiziționat foarte puține teste raportat la numărul de angajați! Urmează să se facă o anchetă care să stabilească și dacă s-a permis la spital lăsarea unor cadre medicale să lucreze deși aveau simptome clare de COVID-10, adică fix ce reproșa Oprișan liberalilor la nivel național. (Cristian PAVEL)

Reacția lui Oprișan din 8 aprilie 2020:

Comentariul public al asistentei de la Cardiologie:

 

Citește și:   “Culoare și candoare în zâmbet de copil", eveniment dedicat zilei de 1 Iunie, în scopul promovării tradițiilor populare.

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.