Continuă ”războiul” dintre Oprișan și Misăilă. Ședința ordinară convocată de primar nu se va mai ține în sala Consiliului Județean, ci la Ateneul Pastia.

Marian Oprișan și Cristi Misăilă, primarul Focșaniului, continuă ”războiul” de la distanță, chiar dacă în public încearcă să salveze aparențele. Astfel, ședința ordinară convocată de Misăilă nu se va mai ține în sala CJ Vrancea, așa cum s-a întâmplat cu precedenta întrunire, ci la Ateneul Pastia. Un alt moment din care se poate deduce răceala dintre Oprișan și Misăilă s-a consemnat cu ocazia înmânării cheilor celor care au primit locuințe ANL. În comunicatul de presă al Primăriei, se scrie ”vor fi predate cheile”, iar la eveniment Oprișan a fost cel care le-a împărțit, deși Misăilă era îndreptățit prin natura faptului că relația cu ANL-ul central este gestionată de Primărie, nu de Consiliul Județean. Sau poate că Oprișan vizează postul de primar al Focșaniului și nu știm noi! 😀

Practic, Oprișan și Misăilă vizează funcția de președinte al PSD Vrancea după alegerile din 2020, iar ”bătălia” se anunță aprigă. (Cristi IRIMIA)

Citește și:   Comisia Europeană propune alocarea a 33,9 de milioane de euro pentru a oferi sprijin României

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.