ULTIMA ORĂ: Tânăra studentă Miruna-Ioana Pîslaru, fiica unor cunoscuți medici focșăneni, a murit după ce a stat în comă aproape o lună

*********************************

Comunitatea medicală din Focșani și din Iași este cuprinsă de durere după ce Miruna-Ioana Pîslaru, o tânără studentă de 19 ani la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, a pierdut astăzi lupta cu viața. În urmă cu aproape o lună, Miruna-Ioana suferise un anevrism cerebral, aflându-se în comă la Spitalul Clinic de Urgență din Iași de la acel incident.

Cu toate eforturile depuse de către echipa medicală și cu rugăciunile celor apropiați, Miruna-Ioana a fost însoțită de îngeri pe drumul ei spre veșnicie. Vestea decesului său a fost primită cu tristețe și șoc în rândul părinților, colegilor, prietenilor și profesorilor, care au sperat într-un miracol care să aducă revenirea tinerei la viață.

Rugă pentru Miruna:

Miruna-Ioana a suferit anevrismul cerebral în timpul sesiunii de examene. Părinții, medici profesioniști recunoscuți în Vrancea, au fost martori la dureroasa încercare a fiicei lor și au luptat alături de ea până în ultimul moment.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de către personalul medical, Miruna-Ioana a pierdut bătălia cu această afecțiune gravă. În urma acestei tragedii, colegii și prietenii își exprimă condoleanțele pentru familia îndurerată și aduc un omagiu tânărei ce avea în față un viitor promițător în domeniul medical.

În aceste momente dificile, întreaga comunitate împărtășește durerea pierderii și transmite condoleanțe familiei îndurerate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

PROMO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.