URGENT: 7 zile aveți la dispoziție dacă doriți să dați admiterea la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza“ București

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea prin intermediul Serviciului Resurse Umane recrutează candidați (care au domiciliul/reședința în județul Vrancea) pentru concursul de admitere în cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza“ – București – Facultatea de Poliție și Facultatea de Poliție de Frontieră.

Pentru Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza“ – București sunt aprobate 250 de locuri pentru specializarea Drept și 98 de locuri la specializarea Ordine și Siguranță Publică, din care 7 sunt repartizate minorității romilor, 5 minorității maghiare și 3 altor minorități.

Înscrierile au loc până la data de 27 iulie a.c., și se fac pe baza unei cereri de înscriere și a unei declarații, documente tip, ce pot fi descărcate de pe site-ul de internet al Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea.

Alte detalii pot fi obținute accesând pagina de internet a unității: vn.politiaromana.ro/Cariera/Admitere, la numărul de telefon 0237/207113 sau pe site-ul fiecărei instituții de învățământ.

Citește și:   Presa centrală. Oprișan despre Viorica Dăncilă: ”Dacă dai căutare pe Google ”proasta României” îți apare ”Viorica Dăncilă”. Oprișan i-a jignit pe toți cei cărora le-a făcut servicii în PSD: Năstase, Dragnea, Ponta, Dăncilă...

PUBLICITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.